Gourmet er ikke kun for de voksne

RESTAURANT Aarhusianske toprestauranter sender forældrene uden for døren for en aften.

Onsdag den 12. oktober kan madglade børn i Aarhus give den fuld gourmetgas. Det sker til Smagens Time, hvor en række populære restauranter igen rydder restauranten og gør plads til børn mellem 5-15 år.  På menuen er en lækker tre retters menu, og de voksne er forment adgang.

Først på søndag bliver det afsløret, hvilke restauranter der deltager. Men på sin hjemmeside lover arrangøren en madoplevelse for livet, og kigger man på sidste års lineup, er der da også gode takter i vente. I 2015 deltog Michelin-restauranterne Gastromé og Substans, mens også anerkendte restauranter som den nu lukkede Restaurant Miro og Klassisk 65 åbnede dørene for de unge.

Smagens Time finder sted den 12. oktober kl. 16.30-18. Prisen er 150 kroner plus gebyr, og billetsalget starter den 11. september. Allerede nu kan du dog tilmelde dig billetkøen her.

Bag arrangementet står Claus Meyers Melting Pot Foundation, og overskuddet går til at hjælpe udsatte unge i Bolivia. Det er sjette år i træk, at arrangementet finder sted, og sidste år var over 80 restauranter fra hele landet med til at give børn en forsmag på gourmetverdenen.