Foto: Aarhus Central Food Market.

Så er den her: Hypet burgerjoint kommer til Aarhus

Hungry Dane åbner i Aarhus Central Food Market fra starten af juni.

Så er der godt nyt til alle burgerelskere i Aarhus: Burgerbaren Hungry Dane med gourmetburgere åbner på Aarhus Central Food Market, og det sker allerede i begyndelsen af juni. Det skriver Hungry Dane i en pressemeddelelse.

”Kødet tilbereder vi sous-vide confit, hvilket betyder, at kødet først får lov til at simre i sin egen saft i ti timer og bagefter bliver vendt med vores særlige krydderblanding og til sidst confiteret i andefedt. Resultatet bliver en utrolig saftig, fyldig og smagfuld burger,” fortæller ejer af Hungry Dane, Peter Stagetorn Kolos i en pressemeddelelse.

Prisen for en gourmetburger bliver 79 kroner, og du kan vælge din burger med ’original beef’, ’signature chicken’, ’barbecue pork’ eller ’classic duck’. Derudover kan du toppe din burger med Hungry Danes’ Low Fat fritter for 35 kroner.

Tredje bedst i København
Madmarkedets nye burgerbar med det langtidsstegte kød er blevet udnævnt til Københavns tredjebedste burger af URBANguide på en ny liste over byens bedste burger.

”Vi er særdeles stolte over den flotte placering i København, for konkurrencen er så benhård. Jeg håber, at vi også får mange fans blandt de aarhusianske burger-lovers, og jeg glæder mig meget til at åbne på den flotte, centrale placering hos Aarhus Central Food Market,” siger Peter Stagetorn Kolos.

Du kan læse mere om Hungry Dane lige her.