Foto: Gorm's.

Snart kan du få pizza fra Gorm’s leveret til døren

Pizzakæden Gorm’s går sammen med Just Eat, så du kan få leveret pizza fra den populære restaurarant til hoveddøren.

OBS: Efter udgivelse af artiklen har Gorm’s oplyst, at Gorm’s i Aarhus alligevel ikke bringer ud med Just Eat fra den 12. marts. Smag Aarhus opdaterer artiklen, når en ny dato bliver offentliggjort.  

I slutningen af februar slog Gorm’s dørene op til en ny restaurant i Jægergårdsgade 6, men nu er der mere pizza-nyt: Gorm’s indgår nemlig et samarbejdet med takeaway portalen Just Eat, som starter fra den 12. marts. Det skriver de i en pressemeddelelse.

“Traditionelt set har takeaway været forbundet med hurtige pizzaer, hvor kvaliteten af råvarerne ikke nødvendigvis var en prioritet. I samarbejde med Just Eat ønsker vi at udfordre den traditionelle opfattelse og give danskerne mulighed for at nyde en god pizza, uden at de skal udenfor døren,” udtaler direktør hos Gorm’s Pizza, Anders Kjørup. i en pressemeddelelse.

Gorm’s pizza i Jægergårdsgade kommer til at stå for produktionen af de aarhusianske pizzaer, men det vil også være muligt få levering fra restauranterne i København, Odense og Kolding.