Foto: Pixabay.

Glædelig 1. december – Det her skal du nyde i dag

Så er det endelig december, og det er for alvor tid til julehygge og julegodter. Her er vores bud på tre julegodter, som du bør prøve i dag.

Vi ved godt, at vejret i dag ikke ligefrem er noget, der indbyder til at gå ud og julehygge og rende byen rundt for at finde julegodter. Men så kan det være, du kan hoppe på cyklen eller i bilen og køre så tæt på de steder, vi anbefaler, som muligt. For så kan du tage julegodterne med hjem, smide dig i sofaen, tage et tæppe på og se årets forskellige julekalendere. Så bliver det en god dag alligevel!

Klejner fra Jumbo

Mindet 4, 8000 Aarhus

Jumbo er hurtigt blevet en favorit for mange. I juletiden laver Jumbo norske klejner, som ser helt fantastiske ud. Derudover siger rygtet også, at du finder de lækreste honningbomber med mørk chokolade og marmelade med appelsin og æble.

Brunkager fra Und Butter

Odensegade 35, 8000 Aarhus

En af byens nyeste bagerier er Und Butter, og de er med kometfart blevet utroligt populære. De har skudt julen i gang med de lækreste brunkager, som vil få en enhver bedstemor til at spærre øjnene op. Men det er med at være hurtig, for de har det med at blive revet væk!

Julesmåkager fra Salling Bageren

Søndergade 27, 8000 Aarhus C

Hos Salling Bageren finder du et stort udvalg af de bedste julesmåkager. Her finder du klassikere som brunkager, vaniljekranse, pebernødder og meget andet. Så gå juleamok i Salling Bageren og få en masse lækkerier med hjem til en hyggelig aften.

Søde sager

Se alle