Foto: Gastronomisk Undergrund

Aarhusianske undergrundskokke viser deres talenter

Aarhusianske kokketalenter giver smagsprøver på deres talenter i marts.

Er du frisk på at prøve en gastronomisk oplevelse, der ligger milevidt fra, hvad du ellers har prøvet? Så skal du tilmelde dig det næste arrangement i det Aarhus-baserede netværk Gastronomisk Undergrund. Arrangementet finder sted den 27. marts på en endnu ikke offentligt adresse.

Netværket sætter spot på den gastronomiske undergrundsscene og er en innovativ legeplads for det spirende kokkevækstlag. Konceptet er inspireret af den aarhusianske SPOT-festival, der giver unge musikere en platform, hvor de kan udvikle og finpudse deres talent.

Et frirum for gastronomer
“Gastronomisk Undergrund er et frirum for unge gastronomer, hvor hverken chef, menukort eller gæster sætter begrænsninger for legen. Samtidig fungerer Gastronomisk Undergrund som et netværk og udstillingsvindue for de unge kokkekræfter,” lyder det fra arrangørerne.

Netværket giver de unge kokke mulighed for at teste, smage, føle og lege med produkterne og servere det, de har lyst til. Gæsterne er derfor ikke garanteret en sammenhængende menu. Til gengæld får gæsterne spændende indblik i, hvad der rører sig i den gastronomiske undergrund.

Der er plads til 40 gæster til arrangementet den 27. marts. Det starter kl. 18.30 og slutter kl. 22. Prisen er 350 kroner per billet, og billetterne sættes til salg to uger før arrangementet på Gastronomisk Undergrunds Facebook-side.