Ny restaurant: Michelin-mænd rykker ind på Hotel Royal

Ny restaurant: Michelin-mænd rykker ind på Hotel Royal

af -
Foto: David Bering.

Ejerne af den kendte Michelin-restaurant Gastromé har overtaget restauranten på det ikoniske Hotel Royal og åbner nyt restaurantkoncept.

Det ikoniske Aarhus-hotel Hotel Royal har sat ny kurs mod fremtiden og har nu allieret sig med ejerne af Michelin-restauranten Gastromé, som nu overtager restauranten og al forplejning på hotellet. Det skriver hotellet i en pressemeddelelse.

Ejerne af Gastromé, Søren Jakobsen og William Jørgensen, er allerede i gang med at forberede et nyt restaurantkoncept, som forventes at være klar i starten af juni.

Den nye restaurant får navnet Restaurant Atrium, og målet er at skabe en sammenhængende oplevelse for gæsterne på hotellet, som indebærer både overnatning i smukke rammer og en gastronomisk oplevelse, som kan matche det.

”Vi er klar til at være med til at løfte kvaliteten af Hotel Royal. Vi kommer til at lave et brasserie på højt niveau inspireret af vores koncept på Gastromé. På kortet vil vi have klassikere med inspiration i vores opdragelse i det franske køkken og med lidt afstikkere til det nordiske. Vi vil forsøge at ramme det klassiske, men også lade de udenlandske gæster mærke, at de er i Danmark,” fortæller Søren Jakobsen.

Morgen-, middags- og aftensmad samt cocktailbar
Den nye restaurant vil også tage imod selskaber lige fra bryllupper, runde fødselsdage til businessmøder, og målet med den nye satsning er at gøre Hotel Royal mere tilgængelig for aarhusianerne.

”Ejerne af Gastromé har bevist, at de kan holde et højt niveau i længere tid, og derfor var de interessante for os at lave et samarbejde med. Vi tror på, at Restaurant Atrium kan give vores gæster det, de ønsker og være med til at trække folk ind til en god oplevelse, hvor der bliver mulighed for at blive bespist morgen, middag og aften, hvorefter der vil være cocktailbar,” forklarer hotelmanager på Hotel Royal, Lilian Lenbroch.

Med en restaurant på højt niveau, et historisk hotel og et casino i smukke lokaler, har Hotel Royal en treenighed, som skal tiltrække gæster fra hele verden til byen.

Jesper Konggaard
Content creator. Jeg er en sucker for spændende mad fra fjerne egne, men jeg er heller ikke kræsen, når det kommer til god italiensk pizza eller kringlede cocktails. Studerer virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet.