I februar fejrer restaurantfestivalen Gastro Week atter den gode madoplevelse. Her kan du besøge en række af Aarhus’ skønne restauranter – og billetterne får du selvfølgelig til en meget favorabel pris.
Restaurantfestivalen Gastro Week er allerede skudt i gang, og denne gang deltager 14 af Aarhus’ dejlige restauranter.
Vi har listet, hvad du kan glæde dig til at sætte tænderne i under festivalen – og du kan godt ha’ en serviet klar til at tørre mundvandet væk, for det er altså virkelig gode sager, restauranterne byder på.
Du kan læse mere om de forskellige restauranter og booke billetter til Gastro Week her.
Restaurant Anker
Hos Restaurant Anker kan du se frem til 4-retters menu for bare 299 kroner. Menuen byder på følgende:
- Forret: Pocheret krabbesalat m. tang kaviar og peberrodssauce
- Mellemret: Svampe consommé m. syltede svampe, karamelliseret løg-creme og kyllingesoufflé
- Hovedret: Meunier stegt hvidfisk m. variation af vinterkål, hvidkålspuré og syrlig kålsauce
- Dessert: Syltede jordbær m. rosen og vaniljecreme
Restaurant Havnær
Restaurant Havnær står klar med 4 retter til 399 kroner. Menuen byder på følgende:
- Kulmule, spæde radiser og estragon, puffede chips og grubelageret ost
- Indbagt jomfruhummer, saltede kammusling og hengemt græskar samt jordskokker i variation
- Stegt fisk fra auktionen, grillet kål og lokale æbler samt hjemmesyrnet muslingefløde
- Hvid chokolade, chokolade i variation, luftig citrus og vanilje
Rømer
Rømer står klar med 3 serveringer med 6 retter med fuld af smag, og det koster bare 299 kroner. Menuen byder på følgende:
- 1. servering: Avokado i nikkaimarinade med grov salsa og koriander // Tuntartar med spicy butternut squash, brunet smør og ponzu // Taco med fritterede rejer, rød peberchutney og urtemayo.
- 2. servering: Grillet hjertesalat med yuzumayo og sprødt kyllingeskind // Chicharrones, sprød nakke af gris med spicy sauce // Knuste kartofler med vinterens urter.
- 3. servering: Cheesecake med mandarinkompot, blodappelsin og citrussorbet.
Læs også: Fejr kærligheden hos MIB FEAST på Valentinsdag
Hotel Årslev Kro
Hotel Årslev Kro står ligeledes klar med 3-retters menu for 299 kroner. Menuen byder på følgende:
- Forret: Carpaccio af rødvin og honning-marinerede okseinderlår toppet af glaskål samt pynt af granatæblekerner
- Hovedret: Supreme Kyllingebryst med serrano på gulerodspuré, pommes duchesse, sauté af grønkål og appelsinglaze
- Dessert: Æble Tarte Tatin med portvinsmarinerede bær og vaniljeis
Brasserie Piaf
Hos Brasserie Piaf kan du få 3 retter og et glas velkomstbobler for 399 kroner. Menuen byder på følgende:
- Velkomst: Et glas Cava
- Forret: Cremet jordskokkesuppe med syltede jordskokker, mayo, croutons og tigerrejer
- Hovedret: Oksefilet med selleripure, sauterede rodfrugter, syltede gulerødder og rødvinssauce
- Dessert: Gâteau Marcel med chokoladecrumble og parfait is
Grappa Piccolo
4 serveringer for kun 299 kroner kan du også få hos Grappa Piccolo. Menuen byder på følgende:
- Velkomst: Piccolos marinerede oliven
- Kolde Cicchetti: Vitello tonnato – tyndtskåret kalvekød, tunmayo og kapersbær, Bruschetta – picante salami med bønnecreme
- Varme Cicchetti: Gamberi – tigerrejer i tomatsauce med hvidløg, basilikum og kål, Arancino funghi – friteret risotto med portobellosvampe og timianmayo
- Dessert: Tiramisu – italiensk klassiker med mascarpone, lady fingers, Marsala, kaffe og kakao
Spiselauget
Spiselauget forkæler dig med 6 smagfulde serveringer, der bliver serveret af to omgange som forret og hovedret, og det koster kun 299 kroner. Menuen byder på følgende:
- Forret
Servering 1: Burrata m. variation af jordskokke og brunet smør
Servering 2: Hvidfisk m. kernemælk og purløg - Hovedret
Servering 1: Panko m. risotto og svampe
Servering 2: Kartoffel m. hvidløg og rosmarin
Servering 3: Okse m. røg og sauce
Servering 4: Variation af græskar
Læs også: Ekstra billetter til ‘Gin og Tonic Cruise’ i sommeren 2023
Kolo
Bliv forkælet på Kolo med 5 serveringer for 299 kroner. Menuen byder på følgende:
- Snack: Crouqette, perlebyg, allium mayonnaise og saltede grønne jordbær
- Snack: Confiteret porre, syltet porre, friteret porre og høost
- Snack: Selleri- og svampeterrine, ristede gærflager og fermenteret rabarbersauce
- Hovedret: Kolobab m. friteret broccoli, Kolos Toum og syltet glaskål
- Dessert: Bergamotteis, schezuan marengs og kørvel
Le Pagnol
På Le Pagnol kan du ligeledes nyde en smagfuld 3-retters menu for 299 kroner. Menuen byder på følgende:
- Forret: Cremet hummersuppe med dild/citron olie samt brødcroutoner
- Hovedret: Grillet oksefilet på puré samt sæson grøntsager og kartofler. Hertil samt barbecue sauce
- Dessert: Cremé brúlée med frugt
Restaurant Martino
Der venter dig 4 skønne retter på Restaurant Martino for blot 299 kroner. Menuen byder på følgende:
- Forret: Legeret pighvar fumé m. lakse ballotine og dild
- Mellemret: Oksecarpaccio m. saltede mandler og pesto
- Hovedret: Helstegt kalveculotte m. pommes rösti, bagte beder og rødvinsreduktion
- Dessert: Crema Cantalana m. brændt marengs og syltede bær
Læs også: Toastit er klar med lækre nyheder
NorR Restaurant
Nyd 4 klassiske retter med et moderne twist på NorR Restaurant for 299 kroner. Menuen byder på følgende:
- Forret: Pocheret hvidfisk m. syrnet tykmælk, urte skilt selleri creme, salturt, frissé & karse
- Mellemret: Krondyrs carpaccio m. ristede hasselnødder, fritteret kapers & marineret rosenkål
- Hovedret; Helstegt kalvehøjreb m. brændte forårsløg, kartoffel puré, karamelliseret løgcreme & koncentreret kalvesky
- Dessert: Kartoffel chiffon m. saltet karamel, vaniljeis & sprød kiks
Den Lille Kro
4 retter for 299 kroner gælder også hos Den Lille kro. Menuen byder på følgende:
- Forret: Hø-røget laks m. frisésalat, syltede æbler & yoghurt
- Mellemret: Friteret danske svinekæber m. sort pebermayonnaise
- Hovedret: Sprængt kalvebryst m. timian bagte gulerødder, hvide kartofler & peberrods velouté
- Dessert: Citron fromage m. flødeskum & ristede mandler
Restaurant Unico
Restaurant Unico står natuligvis også klar med 3 lækre retter for 299 kroner. Menuen byder på følgende:
- Forret: Gravet & koldrøget færøsk laks, sauteret vinterspinat med rævesauce & dild samt hollandaise
- Hovedret: Grillet & sous vide tilberedt Himmerlandsk oksecuvette, peberrodsflødesauce & lune pickles
Klassisk kartoffelmos med masser af smør og fed cremefraiche samt mormors vintersalat - Dessert: Vanilje”budding” a la creme brûlée med solbærkompot & mørk chokoladeknas
MALT Restaurant
Malt står klar med hele 10-retters spændende sociale dining menu for bare 499 kroner. Menuen afsløres dog først på aftenen, så her kan du lade dig overraske. Udover lækre retter, så byder det gamle Ceres bryggeri naturligvis også på en stort udvalg af øl til at slukke tørsten.