GÄST
GÄST
Hos Restaurant Gäst får du et veldækket bord og veltillavet mad til dit bankende madhjerte. Hos Gäst bliver du taget med på en kulinarisk rejse til Italien – og hele vejen hjem til Norden igen. Kokkens hjerte banker nemlig for begge køkkener kombinerer deres bedste smage og råvarer.
Ghrelin
Ghrelin
Med en passion for det europæiske køkken, samt respekt for råvarens kvalitet og smag, har Restaurant Ghrelin sammensat en menu, hvor madprofilen er ærlig og har en enkelthed over sig. Dette er stedets ramme og tilgang til en sublim madoplevelse.
Restaurant V
Restaurant V
Hos Restaurant V kan du få et godt måltid i hyggelige omgivelser morgen, middag og aften. I morgenbuffet står den på lune retter med æg, mens frokostserveringen byder på en frokosttallerken med salatbar. Restaurant V har egen konditor, som dagen igennem disker op med friskbagt brød og søde sager.
Til aften kan du vælge imellem a la carte med fokus på det gode håndværk, økologi og danske råvarer. Restaurant V tilbyder et stort vinkort, hvor alle vine fås på glas.
Restaurant Hærværk
Restaurant Hærværk
Menuen hos Restaurant Hærværk er dynamisk. Der er ikke en fast menu, der serveres i uger eller måneder ad gangen. Du får først mulighed for at danne dig et overblik, når du sidder på restauranten, når det er muligt. Det giver stedet rammerne for at ændre og tilpasse til perfektion i henhold til de råvarer, der er til rådighed. På den måde kan restauranten servere mad, du ikke nødvendigvis selv ville have valgt, men måske kommer til at elske. Det eneste, du skal tage stilling til, er, hvem du vil invitere, og hvad I vil have at drikke.
Restaurant Hærværk er lige nu tilbage med take-away. Menuen bliver dynamisk og med forbehold for ændringer.
Restaurant Domestic
Restaurant Domestic
På Michelinrestauranten Domestic lægges der stor vægt på at lave enkle anretninger af råvarer fra lokalområdet, som er udvalgt med tanke for dyrevelfærd og bæredygtighed.
Menukortet er derfor bygget op omkring nordiske råvarer med fokus på lokale landmænd og grossister med produkter i høj kvalitet. Restaurant Domestics menu følger sæsonernes skiften, så det er med andre ord naturen, der bestemmer dens indhold.
Hos domestic bestræbes det at være 100 % lokal – derfor er alle råvarer danske.
Substans
Substans
Hos SUBSTANS er det afslappede gourmetmåltid i centrum. Restauranten har siden 2015 fået tildelt en prestigefyldt Michelin-stjerne, og det er stedet, hvor du kan nyde solidt håndværk og økologiske råvarer fra lokale producenter. Stedet gik glip af en Michelin-stjerne i 2020 grundet flytningen til Aarhus Ø, men genvandt den igen 2021 efter blot at have åbent i et år. Den nyopførte restaurant holder til huse på øverste etage af Pakhusene på Aarhus Ø og er indrettet med inspiration i 1960’ernes stilrene arkitektur, i enkle og naturlige materialer, der fylder en med varme og nærvær, fra det øjeblik man træder indenfor.
Restaurant Atrium
Restaurant Atrium
I den centrale del af byen, og mellem alle de hyggelige, århusianske gader, ligger Restaurant Atrium. Restauranten har til huse på førstesalen af Hotel Royal med egen indgang fra Store Torv.
Her er der altid stort fokus på kvaliteten og det gode håndværk, og kendetegnet på de gastronomiske retter er, at det klassiske køkken forenes med det moderne.
En aften på Restaurant Atrium er en aften i historiske og pompøse rammer på Hotel Royal. Restaurant Atrium og Hotel Royal skaber tilsammen et nyt, unikt restaurantunivers, som huser gæster fra nær og fjern.
APART
APART
Midt i Business Park Skejby finder du Restaurant APART, som er en a la carte restaurant med omtanke for miljøet. Restaurant bruger hovedsageligt økologiske og bæredygtige råvarer fra lokale producenter.
Hvis du ønsker en uforglemmelig madoplevelse, hvor du får forkælet alle sanser og indtryk, men ikke vil tage turen helt ind til Aarhus bymidte, så er Apart stedet for dig. Her får du gastronomi, madoplevelser samt fri parkering og let tilkørsel til hovedvejene.
Frederikshøj
Frederikshøj
Restaurant Frederikshøj hører til den absolutte elite i dansk gastronomi, ikke mindst takket være den prisbelønnede stjernekok Wassim Hallal. Rammerne er en tidligere personalebolig tilknyttet Marselisborg. Hvis du får et bord ved siden af vinduerne, der går fra gulv til loft, kan du nyde udsigten over parken og ud til havet. Menuen består af kreative og moderne retter med inspiration fra Frankrig.
Restaurant Tangkroen
Restaurant Tangkroen
Thomas Pasfall har en ambition om at skabe særlige kulinariske oplevelser på Tangkroen. Restauranten vil fortsat byde velkommen til store arrangementer som bryllupper, barnedåb, konfirmationer og firmafester.
Derudover kan aarhusianerne glæde sig til at smage Pasfalls signaturretter via nøje udvalgte menuer og à la carte-serveringer på særlige aftener. Tangkroen har også gennemgået en større renovering, der har løftet atmosfæren til et nyt niveau, som harmonerer med køkkenets ambitioner – kraftigt inspireret af designet på Sjette Frederiks Kro.
Med et team af topkokke og en nyrenoveret restaurant er Tangkroen nu klar til at give både lokale og gæster en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige.
Læs mere her
Nordisk Spisehus
Nordisk Spisehus
I tæt samarbejde med verdens førende Michelin-restauranter nyfortolker Nordisk Spisehus nogle af verdens bedste gourmetretter og præsenterer dem i forrygende kombination med egne, nordiske kreationer. Hos Nordisk Spisehus får du en restaurantoplevelse, der er noget ud over det sædvanlige. Her oplever du en unik fusion mellem det nordiske køkken og smagsnuancer fra hele verden.
Miró Vin
Miró Vin
Miró Vin i Marstrandsgade tilbyder et udvalg af deleretter og en daglig 5-retters menu baseret på årstidens råvarer. Mad- og vinbaren har et bredt udvalg af kvalitetsvine i alle prisklasser samt delikatesser.
En 5-retters menu koster 458 kroner, som med fordel kan suppleres af en vinmenu bestående af 5 glas til 468 kroner. Det er også muligt at udvide menuen med forskellige delikatesser som caviar og foie gras.
Restaurant ET
Restaurant ET
Restaurant ET er stedet, hvor autentisk fransk mad og vinkultur møder dansk kreativitet i et smagfuldt univers, og hvor hjerterne banker for god service, kvalitet & oplevelser. Kokkene Morten Sandvej & Lars Eiskjær står bag stedet, som er en fransk restaurant i eksklusiv brasseriestil med stort udvalg af franske vine. Der serveres klassisk fransk gastronomi med et personligt twist.