
Michelinoplevelse i Latinerkvarteret
- $
- $
- $
Gastromé
De to aarhusianske kokke, Søren Jakobsen og William Jørgensen, står bag Gastromé. Restauranten åbnede i august 2014 og allerede i februar 2015 blev de belønnet med én michelinstjerne. I 2017 startede Gastromé eget mini landbrug blot otte kilometer fra restauranten. Drømmen er at blive blandt de bedste restauranter i verden, som også producerer og forsyner sig selv med rodfrugter, bær, frugt, urter, honning, blomster og meget andet. Drømmen er at bringe sæsonen, naturen og den gode råvare ind i køkkenet og med kortest transport servere den for stedets gæster.

Vin, mad og delikatesser
- $
- $
- $
Miró Vin
Miró Vin i Marstrandsgade tilbyder et udvalg af deleretter og en daglig 5-retters menu baseret på årstidens råvarer. Mad- og vinbaren har et bredt udvalg af kvalitetsvine i alle prisklasser samt delikatesser.
En 5-retters menu koster 458 kroner, som med fordel kan suppleres af en vinmenu bestående af 5 glas til 468 kroner. Det er også muligt at udvide menuen med forskellige delikatesser som caviar og foie gras.

Idylliske rammer på Vilhelmsborg Slot
- $
- $
- $
Restaurant Mejeriet
Restaurant Mejeriet ligger i idylliske rammer på Vilhelmsborg Slot nær Aarhus. Hver fredag og lørdag bydes der indenfor til en 3-retters menu inklusiv velkomstdrink og snacks, vin ad libitum samt kaffe og sødt. Menuen skifter løbende og følger råvarernes sæsoner. Hver søndag er der åben for brunch.

Klassisk mad i naturskønne omgivelser
- $
- $
- $
Früd
Ideen bag FRÜD er inspireret af klassiske danske retter, et fokus på friske lokale råvarer og den gode smag. Kroen ligger i en hyggelig krog for enden af Dalgas Avenue ved Tangkrogen, hvor by, skov og strand møder hinanden.
FRÜD tilbyder forskellige slags take away til højtiderne, som for eksempel en nytårsmenu og en nytårsbrunch til dagen derpå.
FRÜDs lokaler er stemningsfulde med en elegant indretning, der indbyder til hyggelige stunder og gode oplevelser. FRÜD er oplagt, hvad end du søger en god kop kaffe på gåturen, har lyst til en lækker frokost eller vil samle familie og venner i festligt lag til en middag.

Michelin i Mejlgade
- $
- $
- $
Restaurant Domestic
På Michelinrestauranten Domestic lægges der stor vægt på at lave enkle anretninger af råvarer fra lokalområdet, som er udvalgt med tanke for dyrevelfærd og bæredygtighed. Menukortet er derfor bygget op omkring nordiske råvarer med fokus på lokale landmænd og grossister med produkter i høj kvalitet. Restaurant Domestics menu følger sæsonernes skiften, så det er med andre ord naturen, der bestemmer dens indhold.

Friske råvarer uden menukort
- $
- $
- $
Restaurant Hærværk
Menuen hos Restaurant Hærværk er dynamisk. Der er ikke en fast menu, der serveres i uger eller måneder ad gangen. Du får først mulighed for at danne dig et overblik, når du sidder på restauranten, når det er muligt. Det giver stedet rammerne for at ændre og tilpasse til perfektion i henhold til de råvarer, der er til rådighed. På den måde kan restauranten servere mad, du ikke nødvendigvis selv ville have valgt, men måske kommer til at elske. Det eneste, du skal tage stilling til, er, hvem du vil invitere, og hvad I vil have at drikke.
Restaurant Hærværk er lige nu tilbage med take-away. Menuen bliver dynamisk og med forbehold for ændringer.

Brasserie med fokus på lokale råvarer
- $
- $
- $
Restaurant V
Hos Restaurant V kan du få et godt måltid i hyggelige omgivelser morgen, middag og aften. I morgenbuffet står den på lune retter med æg, mens frokostserveringen byder på en frokosttallerken med salatbar. Restaurant V har egen konditor, som dagen igennem disker op med friskbagt brød og søde sager.
Til aften kan du vælge imellem a la carte med fokus på det gode håndværk, økologi og danske råvarer. Restaurant V tilbyder et stort vinkort, hvor alle vine fås på glas.

Gastronomi på Michelin-niveau
- $
- $
- $
Frederikshøj
Restaurant Frederikshøj hører til den absolutte elite i dansk gastronomi, ikke mindst takket være den prisbelønnede stjernekok Wassim Hallal. Rammerne er en tidligere personalebolig tilknyttet Marselisborg. Hvis du får et bord ved siden af vinduerne, der går fra gulv til loft, kan du nyde udsigten over parken og ud til havet. Menuen består af kreative og moderne retter med inspiration fra Frankrig.

Autentisk fransk med dansk twist
- $
- $
- $
Restaurant ET
Restaurant ET er stedet, hvor autentisk fransk mad og vinkultur møder dansk kreativitet i et smagfuldt univers, og hvor hjerterne banker for god service, kvalitet & oplevelser. Kokkene Morten Sandvej & Lars Eiskjær står bag stedet, som er en fransk restaurant i eksklusiv brasseriestil med stort udvalg af franske vine. Der serveres klassisk fransk gastronomi med et personligt twist.

Passion for det europæiske køkken
- $
- $
- $
Ghrelin
Med en passion for det europæiske køkken, samt respekt for råvarens kvalitet og smag, har Restaurant Ghrelin sammensat en menu, hvor madprofilen er ærlig og har en enkelthed over sig. Dette er stedets ramme og tilgang til en sublim madoplevelse.

Italiensk og nordisk køkken
- $
- $
- $
GÄST
Hos Restaurant Gäst får du et veldækket bord og veltillavet mad til dit bankende madhjerte. Hos Gäst bliver du taget med på en kulinarisk rejse til Italien – og hele vejen hjem til Norden igen. Kokkens hjerte banker nemlig for begge køkkener kombinerer deres bedste smage og råvarer.

Gastronomi på øverste etage
- $
- $
- $
Substans
Hos SUBSTANS er det afslappede gourmetmåltid i centrum. Restauranten fik i 2019 tildelt en prestigefyldt Michelin-stjerne, og det er stedet, hvor du kan nyde solidt håndværk og økologiske råvarer fra lokale producenter. Stedet gik glip af en Michelin-stjerne i 2020 grundet flytningen til Aarhus Ø. Den nyopførte restaurant holder til huse på øverste etage af Pakhusene på Aarhus Ø og er indrettet med inspiration i 1960’ernes stilrene arkitektur, i enkle og naturlige materialer, der fylder en med varme og nærvær, fra det øjeblik man træder indenfor.

Nordisk fusion
- $
- $
- $
Nordisk Spisehus
I tæt samarbejde med verdens førende Michelin-restauranter nyfortolker Nordisk Spisehus nogle af verdens bedste gourmetretter og præsenterer dem i forrygende kombination med egne, nordiske kreationer. Hos Nordisk Spisehus får du en restaurantoplevelse, der er noget ud over det sædvanlige. Her oplever du en unik fusion mellem det nordiske køkken og smagsnuancer fra hele verden.