Gastro Week

Mums: Vind billetter til Gastro Week i efteråret

Annonce: Nu kan du vinde billetter til Gastro Week, som rammer Aarhus fra den 11 til 21. oktober 2018.

Gourmetmad, dejligt selskab og lokale restauranter i topklasse. Til efteråret er der igen Gastro Week i Aarhus, hvor du kan glæde dig til lækker mad til en pris, som ikke tømmer pengepungen. Kan du ikke vente, så kan du allerede nu vinde to billetter til Gastro Week.

”Gastro Week er meget populært, og gæsterne giver konceptet en tilfredshedsscore på seks ud af syv stjerner. Du har nu mulighed for at vinde to billetter til Gastro Week, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, og samtidig får du mulighed for at købe billetter før åbningen af det officielle billetsalg,” forklarer Line Jeanet Lauesen, Online Projektleder hos Gastro Week.

Kvalitet til skarp pris
Til Gastro Week kan du besøge nøje udvalgte restauranter i lokalområdet, som tilbyder tre velsmagende retter til en skarp pris. Restauranterne er håndplukket, så kunderne får den bedst mulige madoplevelse.

Til efteråret har Gastro Week fået vokseværk, da de udvider konceptet til Fyn. Det vil sige, at du nu kan deltage i Gastro Week i Aarhus, Randers, Viborg, Sydjylland og Fyn.

”Vi lytter hele tiden til kunderne, og vi glæder os meget til endnu engang at præsentere Gastro Week, som giver kunderne mulighed for at opleve lokale restauranter med fokus på kvalitet til en skarp pris,” slutter Line Jeanet Lauesen.

Du kan løbende læse mere om restauranterne på www.gastroweek.dk eller følge Gastro Week på Instagram og Facebook.