Den 20. og 21. oktober kan du få velkomstbobler og tre efterårsinspirerede retter hos vinbaren Con Maz i anledning af Gastro Week.
Hvorfor ikke forsøde oktober med mad, der hylder den smukke årstid?
Vinbar og butik Con Maz kalder sig et univers af smag, som nægter at lade sig binde af konventioner, og under restaurantfestivalen Gastro Week kan du opleve det på nærmeste hold.
Den 20. og 21. oktober inviterer Con Maz nemlig på velkomstbobler og tre efterårsinspirerede retter – som naturligvis komplimenteres af en særligt sammensat Gastro Week-vinmenu.
Det foregår i vinbarens hyggelige, moderne lokaler på Kjeld Tolstrups Gade 94-102, lige ved Godsbanen.
Læs også: Gastro Week er tilbage: Forkæl dig selv med lækker mad til megagode priser
Rimmede kammuslinger, gråand og panna cotta
På aftenen kan du glæde dig til et perlende glas bobler, hvorefter forretten serveres: rimmede kammuslinger med muslingecreme, peberrod, grønne æbler og dild. Uhm.
Dernæst står menuen på stegt gråandebryst med pommes anna, bagt græskar samt sauce med andehjerter, brombær og linser, og middagen rundes af med panna cotta med krystalliseret hvid chokolade og hindbær.
Du får et glas velkomstbobler og tre retter hos Con Maz for 299 kroner – og du køber din billet lige her.