SPONSORERET: Det er sidste udkald, hvis du skal nå at have billetter til madfestivalen Gastro Week, hvor du kan få tre retter fra 250 kroner plus gebyr hos en række af byens bedste restauranter.

Skal du bruge vinterferien på at nyde et godt måltid mad på en af byens dejlige restauranter? Så er det ved at være sidste chance, hvis du skal sikre dig en billet til madfestivalen Gastro Week,  hvor du kan gøre netop dette og endda til billige penge.

Gastro Week løber fra torsdag den 7. februar og hele vinterferien til den 17. februar, så det er en oplagt mulighed for ultimativ afslapning med familien eller vennerne i den kærkomne vinterferie.

Til årets Gastro Week medvirker hele 13 restauranter: Restaurant MellemRum, Grappa al Porto, Restaurant Ferdinand, Madklubben Grill, Restaurant Mefisto, Restaurant Ombord, Café Hack, Restaurant Rømer, Malling Kro, Restaurant L’estragon, Restaurant Malt, Restaurant Pondus og CANblau Tapasbar.

Så der er lidt for enhver smag, om du er til italiensk, grillmad eller det nyeste nye fra det innovative køkken. Og det var altså tre lækre retter fra 250 kroner plus gebyr.

Men du skal skynde dig, hvis du vil have dette store udvalg af restauranter at vælge imellem, da der allerede er udsolgte seats på nogle af restauranterne. Du kan læse mere om restauranterne her.

Bon appétit!