Der er blandt andet fransk mad fra Copper and Wheat til Spot Open Festival Court. Foto: Copper and Wheat.

Gadegastronomi rammer Godsbanen til maj

Kødbyens Mad & Marked kommer til Godsbanen under Spot Festival den 5. til 7. maj. 

Lægger du vejen forbi Den Rå Hal ved kulturcentret Godsbanen den 5. til 7. maj, er der gadegastronomi for alle pengene. I forbindelse med musikfestivalen Spot kan du nemlig besøge Kødbyens Mad & Marked til Spot Open Festival Court i Den Rå Hal.

“Vi kommer med i alt 15 stadeholdere. Vi tager de allerbedste med fra både Aarhus og København. Nogle har endda debut i år under Spot. Udenfor vil der være et hyggeligt grill’n’chill område, hvor du kan få varmen, når solen er gået ned, og den sidste koncert er forbi,” fortæller Jonas Kring, markedafvikler ved Kødbyens Mad & Marked i Aarhus.

Southern food og surdejspita
På markedet kan du blandt andet smage southern comfort food fra Memphis Roadhouse, surdejspita med økologisk gris fra bageriet Birks Køkken, søde og salte crepes fra creperiet Crepes a la Cart samt salat og slow juice fra Green Neighbour.

Derudover slår street food-boden Copper and Wheat for første gang en stand op i Aarhus med en række franske retter, blandt andet fritter i andefedt og parisertoasts.

Det er PR- og eventdesignbureauet Culture Works, der står bag Spot Open Festival Court. I Den Rå Hal er der også mulighed for eksempelvis at shoppe second hand eller tage til rulleskøjte- og efterfest. Adgang kræver ikke festivalarmbånd.