Foto: PIxabay Images

Fuldt hus til Kagens Dag i Aarhus

KAGE Alle 900 billetter er revet væk til årets udgave af Kagens Dag på Aarhus Rådhus den 26. april.

Der bliver trængsel ved kagefadene, når 900 lækkersultne aarhusianere på tirsdag samles til årets store kagefest i Rådhushallen. Inden for få dage var billetterne til 2016-udgaven af Kagens Dag i Aarhus udsolgt, og det skaber glæde hos de syv medvirkende bagerier. Traditionen tro river de alle en dag ud af kalenderen til fordel for kræftramte børn og kagesultne gæster.

“Igen i år er vi overvældede over den store interesse, vi oplever op til Kagens Dag, som efterhånden er blevet et tilløbsstykke for aarhusianerne. Faktisk har vi i år måttet skuffe flere interesserede end nogensinde før. Det er ærgerligt, at alle ikke får chancen for at deltage, men omvendt er vi meget glade for at kunne indsamle et stort beløb til kræftramte børn,” siger oldermand Henning Andersen fra Aarhus og Omegns Bagerlaug i en pressemeddelelse.

Borgmesteren åbner ballet
Størrelsen på det indsamlede beløb vil blive afsløret ved arrangementets åbning, hvor borgmester Jacob Bundsgaard for årets åbningstale. Borgmesteren får samtidig æren af at overrække en check med dagens overskud til Børnecancerfonden og børneafdelingen på Skejby Sygehus.

Efter åbningstalen står programmet på kagespisning til den store guldmedalje. De besøgende kan smæske sig i omkring 7.000 kager og skylle lækkerierne ned med kaffe, the og varm kakao.

Ud over et storslået kagebord vil gæsterne ligeledes kunne nyde dagens indbydende omgivelser. De mange tusinde kager vil nemlig blive akkompagneret af flotte blomsterdekorationer fra Blomsterværket Pindstrup, som igen i år står bag udsmykningen af kagebordene i Rådhushallen.