Madmarkedet Aarhus Street Food er ét af de spisesteder, avisen The Sun anbefaler. Foto: Aarhus Street Food

Friskrullet pasta indtager Aarhus Street Food

Tre nye boder med pasta, pita og charcuteri indtager Aarhus Street Food.

Madmarkedet Aarhus Street Food ved rutebilstationen er slået igennem hos aarhusianerne og forventer at runde 1,5 mio. gæster det første år. Det halvrunde jubilæum fejres med tre nye boder på markedet med henholdsvis pita, pasta og charcuterie.

Den første nye bod er The Pita Corner, der har holdt til på Vesterbro Torv i nogen tid og har fået masser af ros for deres pitabrød med blandt andet grillet lam. Nu udskifter de torvet med Aarhus Street Food, når de åbner en bod på markedet.

Pasta og gnocchi
Den anden nye bod er den italienske Pasta Fresca, som ruller frisk pasta og triller gnocci hver morgen. Aarhus er generelt ikke overfyldt med italienske restauranter, så mon ikke mange vil modtage de sydlandske lækkerier med åbne arme.

Endelig rykker boden med navnet Charcuterie ind ved rutebilstationen med hjemmebagt brød, cold cuts og oste på planke, der vil bringe lidt fransk landidyl ind i de gamle busgarager.

De tre nye boder byder i lighed med markedets øvrige boder på et måltid mad uden brug af halvfabrikata til 50 kroner. For at imødekommende den stigende efterspørgsel udvider markedet over de næste par måneder de 680 indendørs siddepladser med 1.000 udendørs siddepladser.