100.000 gratis is: Frisko skyder sommertiden i gang

100.000 gratis is: Frisko skyder sommertiden i gang

af -
Foto: Pixabay.

Søndag den 31. marts er årets første dag med sommertid, og det fejrer Frisko ved at dele 100.000 gratis is ud til danskerne.

Snart skruer vi endnu engang uret en time frem, og det betyder længere dage og ikke mindst startskuddet på issæsonen. Og det kan alle aarhusianere nyde godt af, når Frisko fejrer årets første dag med sommertid ved at dele 100.000 gratis is ud til danskerne fra klokken 12 i 7-Eleven butikker landet over. Det skriver Frisko i en pressemeddelelse.

“Danskerne er vilde med is, og vi ved, at der ikke skal mere end en lille solstråle til, før vi har lyst til at sætte tænderne i én – også selvom temperaturen endnu ikke siger ‘sommer’,” forklarer Therese Nerder, Brand Manager for Frisko.

To nyheder og to klassikere
I år uddeles to helt nye Magnum-is, nemlig Magnum White Chocolate & Cookies og Magnum Vegan, og de får følgeskab af de elskede klassikere Københavnerstang og Filur. I den nye Magnum White Chocolate & Cookies har den klassiske kerne af vaniljeis fået et touch af cookie swirls, og det tykke, hvide chokoladeovertræk er mikset med cookie crumble.

I Aarhus kan du altså få fingrene i en gratis is i 7-Eleven-butikker på Frederiks Allé, Nørreport, Immervad, Vesterbro Torv, M.P. Bruunsgade, Banegårdspladsen og i butikkerne på Hovedbanegården.

“Frisko og 7-Eleven har delt is ud til is- og sommerhungrende danskere siden 2011, og vi ved, at det er et hit. Man kan tage sin veninde, lillebror eller farmor i hånden og gå ned i den nærmeste 7-Eleven butik og få en gratis is. Dét synes jeg er en hyggelig måde at sparke sommeren i gang på,” siger Morten Vedel, Commercial Director hos 7-Eleven Danmark.

Så smut forbi din lokale 7-Eleven den 31. marts fra klokken 12 og sæt tænderne i en lækker, gratis is! Det kan muligvis blive din sidste chance i år, hvis EU-kommissionens forslag om at afskaffe sommertiden bliver vedtaget!

Jesper Konggaard
Content creator. Jeg er en sucker for spændende mad fra fjerne egne, men jeg er heller ikke kræsen, når det kommer til god italiensk pizza eller kringlede cocktails. Studerer virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet.