Frisk fisk på Klostertovet: Ny restaurant åbner til juni

Frisk fisk på Klostertovet: Ny restaurant åbner til juni

af -
Foto: Pixabay.

Snart kan du få fisk og skaldyr på den nye Restaurant Pilk på Klostertorvet.

Hvis du er glad for fisk og skaldyr, så bliver du glad for denne nyhed: En ny restaurant ved navn Pilk åbner nemlig på Klostertorv 5 fredag den 1. juni 2018. Det skriver Aarhus Stiftstidende.

”Selve restauranten får et ret moderne præg i tilberedningsmetoder og sammensætninger. Det bliver for eksempel kød sat sammen med fisk. I starten er det oksehaleragout sammen med pighvar. Det bliver ikke et dogme-køkken, men vi kommer til at lege lidt med tingene,” siger restauratør Anders Holm Kiel til Aarhus Stiftstidende.

Friskhed er nøgleordet
Ifølge Anders Holm Kiel bliver friske råvarer omdrejningspunktet for den nye restaurant, der kommer til at ligge ved siden af Café Smagløs. Fisken henter han for eksempel fra fiskeauktion i Nordjylland.

“Så ved jeg, det er det friskeste af det friskeste, og at det er af høj kvalitet. Friskheden gælder også grøntsager, som jeg får fra Mols. Økologiske grøntsager, som skal være så friske, at de nærmest ikke har nået at være på køl. Det er sådan, jeg helst arbejder med maden – det skal være friskt, det skal være delikat og det skal være sæson,” fortæller han.

Restaurant Pil åbner i Ministeriets gamle lokaler, og stedet kommer til at have plads til 34 siddende gæster i restauranten samt 10 pladser i baren.

Philip Selmann
Skribent. Har en ph.d. i at spise lasagne og er generelt glad for det italienske køkken. Oliven er mit kryptonit. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.