Foto: Fælleshuset Ankersgade 21

Frederiksgade 42 inviterer til fællesspisning

DELEMAD Spisestedet Frederiksgade 42 inviterer 150 mennesker til fællesspisning på Ankersgade.

Spisestedet Frederiksgade 42 i midtbyen står bag maden, når Fælleshuset Ankersgade 21 den 25. april kl. 16-20 inviterer til fællesspisning. Initiativet er en del af den landsdækkende kampagne “Danmark spiser sammen”, og forventningen er, at op mod 150 mennesker kommer og spise sammen.

”Vi forventer, at der kommer 150 gæster og spiser sammen, hygger og måske skaber nye fællesskaber. På længere sigt håber vi, at vi gennem arrangementet kan invitere ind til et kommende samarbejde med lokalområdet, gøre opmærksom på muligheder i et fælleshus og skabe rammer for nye og gamle fællesskaber,” siger oplevelsesmedarbejder Marianne Binger Jessen fra Fælleshuset Ankersgade 21.

Økologisk kylling i hvid sovs
Menuen på dagen står på økologisk kylling i hvid sovs, spidskålssalat med citron og mandler, mos med kogt spelt og en brudepige med slør som dessert. Prisen for mad til fire personer er 150 kroner, og prisen for én person er 55 kroner.

Fællesspisningen er et samarbejde med og en del af Folkebevægelsen Mod Ensomheds initiativ Danmark Spiser Sammen. Læs mere om arrangementet her.