Foto: Pixabay.

Aarhus-restaurant inviterer til fest på tagterrassen

Restaurant NO16 afholder ’Rooftop Sessions’ for første gang den 26. april.

Fredag den 27. april er Store Bededag, og det betyder forlænget weekend til størstedelen af aarhusianerne. Det kan du for eksempel fejre på Restaurant NO16 på Europaplads 16, hvor der fra klokken 16 til 23 er Rooftop Session vol. 1 på restaurantens tagterrasse.

”Vi glæder os til en superhyggelig og festlig dag med god musik, lækre cocktails og små tapasretter med en flot udsigt over Aarhus,” fortæller restaurantansvarlig, Christian Drejer.

Du finder blandt andet hotdogs, tapas og tavleretter på menuen, der adskiller sig fra kortet på Restaurant NO16. Tagterrassen har mere fokus på mindre og lette retter, som passer godt til et glas bobler eller lignende.

”Menukortet til vores Rooftop Sessions bliver ikke de her gastronomisk tossede ting, men mere snacks og tapasretter. Det er ment som nogle lette retter til din cocktail eller dit glas vin, som du kan nyde på vores åbne tagterrasse,” siger Christian Drejer.

Rooftop Sessions bliver fremover et fredagsarrangement, men på grund af Store Bededag, holder NO16 fredagsbaren om torsdagen. Du kan se listen over den kommende arrangementer her.