Forkæl dig selv i hverdagen

Kender du det med, at du føler dig totalt optaget af arbejde? At du knap nok når at få set dig omkring? Det kan godt være enormt tyngende for dit velvære, hvis du konstant er presset og stresset. Derfor skal du en gang imellem give dig selv lov til noget selvforkælelse, hvor du kan trække dig lidt tilbage. Det behøver ikke være noget vildt, men selv nogle små ting hist og her, kan gøre en markant forskel.

 

Gå nogle lange ture

 

Selvforkælelse behøver ikke kun at bestå af spaophold og masse. Det kan blot bestå af at gå nogle lange ture en gang imellem for at cleare tankerne. Hvis du føler dig stresset hele tiden, får du sjældent lov til faktisk at stoppe op og tænke over, hvad det er der gør dig så stresset. På en gåtur skal du udelukkende tænke på at gå, og så får du masser af tid til at tænke over forskellige ting, der fylder dit hoved. Du kan også vælge at gå sammen med en, så I kan få en god, lang snak sammen.

Nyd et glas rødvin

 

Hvis du sørger for noget hverdagsluksus en gang imellem, vil du også opleve, at du får mulighed for at trække stikket. Det behøver ikke kun være lørdag aften, der er tid til god mad og rødvin. Hvis du gør det samme en tirsdag eller onsdag en gang imellem, vil det lette lidt på dit stressede hoved. Vær sammen med en du holder af og lav noget god mad. I kan supplere med en god vin fra Leisner Wine. De har rødvin fra Italien.

 

Hjemmespa

 

Hvis du trænger til den helt traditionelle form for selvforkælelse, så afhold din egen hjemmespa. Læg ansigtsmaske, tag et fodbad og brug en lækker hårkur. Gør alt det der, som får dig helt ned i gear.