Torsdag den 28. marts kan du lære om, hvordan du bruger spiselige blomster i maden til et gratis arrangement med Gallo Gartneriet.

Er du nogle gange i tvivl om, hvad du kan putte i munden fra haven og naturen? Eller kunne du bare godt tænke dig at lære mere om, hvordan du kan bruge spiselige blomster og urter i din madlavning?

Så kan du komme til et gratis foredrag i Gallo Huset torsdag den 28. marts klokken 19 med Gallo Gartneriet og Smag på Aarhus, hvor Anemette Olesen vil fortælle om naturens spiselige blomster. Det skriver Gallo Gartneriet på Facebook.

Anemette Olesen har udgivet en række kogebøger og har en fortid som både restauratør, køkkenleder og museumsgartner. Med erfaring fra sidstnævnte vil Anemette Olesen blandt andet gøre dig klogere på urter og blomsters historie, både kulturelt og medicinsk, og hun medbringer også et par smagsprøver.

I pausen kan du købe kaffe og te og rødbede-brownies med bellisblomster på toppen. Lyder arrangementet som noget for dig, kan du læse mere om det her. Gallo Huset ligger i Nørre Allé 30 på 1. sal tv.