Foto: Tommi's Burger Joint

Foodtrucks indtager Ridehuset

STREETFOOD Den 29. april til 1. maj får Ridehuset en åben foodcourt med 15-16 foodtrucks og madboder.

Musikfestivalen SPOT i slutningen af april byder i år ikke kun på lækkerier for øregangen, men får også kræs til ganen. Festivalen har allieret sig med Kødbyens Mad & Marked fra København, som ruller ind med 15-16 foodtrucks og madboder ved Ridehuset under navnet Open Festival Court.

Den nye foodcourt bliver uden for det officielle festivalområde, så man behøver ikke billet til festivalen for at smage på gademaden, som blandt andet tæller ugandiske madpandekager fra Ugood, fish ’n’ chips fra Crazy Chips, brasilianske grilllækkerier fra Brasa og burgere fra aarhusianske WeDoBurgers.

Og, nå ja, så får foodcourten også en madbod fra den islandske kultburgersbar Tommi’s Burger Joint fra Kødbyen i København.

Vil skabe cool stemning
”Vi vil skabe en cool stemning, samle folk og give en oplevelse, som indeholder mad, musik, marked og hang out. Det giver perfekt mening for os, fordi vi alle gerne vil det samme: Skabe liv i byen og samle aarhusianerne omkring gode oplevelser. Vi ønsker sammen med SPOT at få hele byen til at summe og selvfølgelig give gæsterne nogle gode madoplevelser,” siger arrangør Jonas Kring fra Kødbyens Mad & Marked.

Kødbyens Mad & Marked arrangerer Open Festival Court i samarbejde med Culture Works, Sneaker Fair og Aarhus Record Fair. Foodcourten har ligesom festivalen åbent fra den 28. april til den 1. maj. Læs mere her.

Læs også: Streetfood fra hele verden ved Kulbroen
Læs også: Asiatisk gademad på vej til Aarhus
Læs også: Nyt marked på havnen får 40 madboder