KöD

FoodCrawl: Besøg 3 forskellige restauranter på én aften

DiningSix inviterer på FoodCrawl under Aarhus Festuge.

I samarbejde med Aarhus Festuge præsenterer DiningSix en gastronomisk byvandring, hvor du og dine kære kan nyde godt af tre forskellige restauranter på blot en aften. Arrangementet foregår fra søndag den 2. september til og med torsdag den 6. september.

Du kan vælge imellem fire forkskellige tilrettelagte ture – alt afhængig af hvilken dag, du vælger. Uanset dagen får du fornøjelsen af at besøge Slap Af i hyggelige Studsgade 8, men ellers varierer ruterne mellem KöD, Klokken og Basso. Du kan få hele madoplevelsen for 250 kroner!

Tour 4
På én af FoodCrawl-turerne starter du på Klokken i Mindegade 6 kl 17.00, hvor du får serveret tartelet med hønsekødsfyld. Hovedretten får du på Basso i Skolegade 21 kl 18.15, hvor du bliver præsenteret for lombatello med ringatoni pasta og glaseret rødbede med gedeost. Til slut står den på cremet flødeis med skovbær, hindbærguf, karamelliseret, hvid chokolade og sprød tuile på Slap Af i Studsgade 8 kl 20.00.

Drikkevare er ikke inklusiv de 250 kroner, men om torsdagen slutterne alle turene af på en af Aarhus’ bedste cocktailbare, LouLou, hvor du har mulighed for at få en gratis drink. Du kan læse om de forskellige ruter og menuer på de fire ugedage her.