Billede fra et Food Maker-arrangement. Foto: Food Maker.

Ny madfestival for unge rammer Aarhus

Madfestivalen Food Maker Faire finder sted på Centralværkstedet den 3. og 4. oktober.  

Er du ung og vild med mad? Så sæt kryds i kalenderen den 3. og 4. oktober fra klokken 15 til 21 – da kan du nemlig opleve den nye madfestival Food Maker Faire ved Centralværkstedet på Værkmestergade 9.

Her kan du deltage i forskellige madworkshops og -værksteder eller bare hænge ud. Bag festivalen står madinitiativet Food Maker, som arrangerer events, hvor unge mellem 16 og 28 år laver mad sammen med andre unge.

“Food Maker Faire er en madglad festival af og for unge. Det er unge, som har været med til at udvikle ideer og forslag til indhold, og det er unge, vi gerne vil se på Centralværkstedet den 3. og 4. oktober. Madglæde og fællesskab er i højsædet, og vi forventer to fantastiske dage med en masse interessante, lækre og udforskende workshops,” siger projektleder i Food Maker Katja Gaard Jønsson.

Workshop med Michelin-restaurant
Listen over de forskellige madworkshops tæller indtil videre Michelin-restauranten Domestic, Grød, Enorm, Natur Retur, P. Clausens Fiskehandel, Smoothie-Licious, Habibi Syrisk Street Food samt Fysikshow Aarhus. Flere vil dog løbende komme til.

Det er ikke muligt at købe færdiglavet mad i løbet af dagene, da tanken netop er, at deltagerne selv skal opleve madglæde og fællesskab ved at eksperimentere og have fingrene i råvarerne.

Der er gratis entré til Food Maker Faire, men det vil koste et ifølge arrangørerne SU-venligt beløb at deltage i en workshop. De forskellige workshops bliver annonceret løbende på festivalens Facebook-begivenhed.