Foto: Pixabay Images.

Stor madfilm-festival rammer Aarhus

Aarhus er hjemsted for Skandinaviens første festival for mad og film. 

Den 13-16. oktober er alle foodies og filmelskere inviteret til Food Film Festival, der for første gang bringer mad og film sammen i én stor festival. I løbet af festivalens fire dage kan alle komme helt tæt på madkultur gennem en række filmvisninger og workshops.

“Madkulturen udfordres, når vi præsenterer en bred vifte af nationale og internationale dokumentar-, kort- og spillefilm, der udforsker temaerne mad, fødevareproduktion, ernæring og gastronomi. Temaerne behandles både sanseligt, provokerende og lærerigt og lægger op til at udvide festivalgæsternes syn på madkulturen,” skriver arrangøren.

Over hele byen
Den nye festival låner inspiration fra store internationale filmfestivaler som for eksempel Berlinalen, der i en årrække har vist kulinariske film. Food Film Festival foregår på en række af Aarhus’ kultursteder, og der er noget for enhver smag.

Er du vild med fermentering, kan du for eksempel komme til et morgenevent med yoga, fermenteret juice fra Restaurant Sårt og se film om Michelin-kokken André Chiang. Du kan også komme på sanketur, deltage i debat om madspild og komme til fredagsbar med paprika som omdrejningspunkt.

Food Film Festival finder sted den 13-16. oktober. Læs mere her.