Foto: Jesper Rais

Food Festival: Vær med til at kåre Årets Hotdog Konge på Tangkrogen

På Tangkrogen kan du den 4. september være med til Hotdog DM, når den årlige Food Festival løber af stablen. 

Ærefulde titler. 15 restauranter og kokke. Et kræsent dommerpanel af landets skarpeste kokke, madanmeldere og foodbloggere. Hvem skal løbe med sejren?

Den 4. september fra klokken 12.00 – 16.00 går det løs, når Danmarks Bedste Hotdog, Årets Hotdog Konge og Den Mest Innovative Hotdog skal kåres til Food Festival på Tangkrogen i Aarhus. 

Mens titlen som Årets Hotdog Konge går til den hotdog, der sælger bedst blandt de hotdog-entusiastiske festivalgæster, så bliver Danmarks Bedste Hotdog kåret af det skarpe dommerpanel. 

Den Mest Innovative Hotdog går til den, der formår at nyfortolke hotdoggen på den mest kreative måde.  

Læs også: Brunch, burgere og sæsonretter: Nu café åbner i Risskov

Lokale deltagere

På facebooksiden for Hotdog DM er der løbende blevet offentliggjort deltagere, og på listen er der et par lokale restauranter, der står klar til at dyste om de ærefulde titler. 

Med i konkurrencen er blandt andet den franske restaurant Atelier 33, der er kendt for deres store passion for det franske køkken og har flair for velsmag og gode råvarer. Mon ikke de holder sig det franske? Ifølge Hotdog DM vil Atelier 33s bud i hvert fald føre dig gennem Paris´gader. 

Vinbaren Á PART ved både en masse om vin og er erfarne i at servere lækre barsnacks. Til Hotdog DM 2022 skruer de dog op for kødet og serverer bogstaveligtalt ”et ordentligt svin”. Det skriver Hotdog DM på deres facebookside. 

Udover ovenstående er også Den Gamle Stald, Det Grønne Museum, Polme Nakke, Restaurant Teddy, Restaurant Fauna, Big Farm Boys, Restaurant Textur, Restaurant Pasfall, Froggy´s Cafe og Skagen Rooftop klar til kamp. De sidste tre deltagere mangler endnu at blive offentliggjort. 

Læs også: Skal du se med, når årets Risotto Cook-off løber af stablen?

Smag med fra sidelinjen

En festival er ingenting uden gæster. Derfor skal du som festivalgæst selvfølgelig ikke snydes for at smage de lækre kreationer. 

For at købe en hotdog skal du betale med hotdogkupon(er). Hver kupon har en værdi af 50 kroner, og en hotdog koster mellem 1-4 kuponer. 

Kuponer kan du købe i kuponsalgsteltet på pladsen. Vil du hellere springe køen over, kan du også købe dine kuponer online allerede nu via Food Festivals hjemmeside. 

Food Festival starter den 2. september og forsætter til og med den 4. september, og udover Hotdog DM kan du blandt andet møde madkloge forskere og formidlere, anerkendte danske kokke og innovative producenter.