Foto: Henrik Routhaues Andersen

Food Festival bliver større end nogensinde

MADFESTIVAL I weekenden er alle madentusiaster inviteret til den største Food Festival nogensinde. 

Workshops, smagninger og kulinarisk inspiration indtager igen Tangkrogen, når Food Festival afholdes den 2.-4. september. Det er femte år i træk, at madentusiaster mødes til den store festival, og arrangørerne lover et endnu større setup i år.

“Lige fra fredag, hvor vi starter med et brag af en madfest, når Timm Vladimir inviterer til Late Night Cook Off, til søndag, hvor vi slutter af med manér med fejringen af den danske madklassiker – hotdoggen. Her kæmper nogle af landets allerbedste kokke om at lave Danmarks bedste hotdog, og gæsterne kan smage på de kreative kreationer,” siger Anna Lund, festivaldirektør hos Food Festival.

Smag og servér
Den store madfestival får i år besøg af over 250 aktører, inviterer til 50 forskellige workshops og har indrettet 12 forskellige temaområder.

Du kan for eksempel smage øl, frugtvin og whiskey fra danske mikroproducenter i området Nordiske Dråber eller tage på tangtur i området Det Kolde Nord. Vil du hellere selv have råvarerne mellem fingrene, kan du for eksempel eksperimentere med molekylær gastronomi eller lære tricks fra en af Danmarks bedste bartendere.

Food Festival finder sted den 2.-4. september på Tangkrogen i Aarhus. Entrébillet koster mellem 70-170 kroner, og workshops og smagninger koster ekstra. Du kan købe din billet her.