Foto: Pixabay.

Føtex på Frederiks Allé uddeler overskudsmad til trængende aarhusianere

Den 24. december om morgenen kan trængende aarhusianere hente poser med overskudsmad fra byens Føtex-butikker. 

Julen er både hjerternes og mavernes fest – men det kan være en trist fornøjelse, hvis pengene ikke rækker til julemiddagen.

Heldigvis er der hjælp at hente, hvis det kniber med at få pengene til at slå til. Om morgenen den 24. december deler Føtex nemlig ud af Føtex-butikkernes overskudsmad. Det skriver Dansk Supermarked Group, der ejer Føtex, i en pressemeddelelse.

Landets 57 Føtex-butikker samler overskudsmaden sammen efter lukketid lørdag den 23. december, hvorefter det bliver fordelt til seks butikker landet over, blandt andet Føtex på Frederiks Allé 22 – 24.

Glæden ved at give videre
Maden bliver fordelt i poser og uddelt efter først til mølle-princippet, men Føtex’ direktør Thor Jørgensen opfordrer til, at folk respekterer, at maden går til dem, der har allermest brug for det.

“Der er en stor glæde ved at kunne give noget videre til andre. Vi ved, at det kan være med til at gøre en reel forskel for nogle familier, at de får lidt ekstra hjælp her i juledagene, og kan vi i føtex være med til at sikre, at de får en rigtig glædelig jul, så er det jo det hele værd,” fortæller Thor Jørgensen i pressemeddelelsen.

Når madvarerne skal deles ud, er det medarbejdere fra Føtex-butikkerne, der har meldt sig frivilligt til at hjælpe med at dele ud af både mad og god julestemning. Uddelingen foregår fra klokken 8 til 10.