Hip hip hurra: Så er der fødselsdag hos Møf

Hip hip hurra: Så er der fødselsdag hos Møf

af -
Møf

Møf på Vesterport 10 inviterer til 4 års fødselsdag den 13. til 17. september.

Fødselsdage er en rigtig god undskyldning for at spise lidt ekstra lækkert, og det kan du hos Møf, når de til september fylder 4 år. Mellem den 13. og 17. september kan du besøge Vesterport 10 og fejre Møfs fødselsdag med en omgang delemad til 395 kroner per person. I vil få 7 serveringer, som afspejler sæsonen.

”Vores menu skifter fra dag til dag. Vi tager ud til vores bondemand og ser, hvad de har på dagen, og om jægerne har skudt noget vildt. Vi vil gerne være kreative og ikke fastlåste,” fortæller Kristine Wacher Rødbro, kok og indehaver på Møf og fortsætter:

“Lige nu er blandt andet asier, majs, zucchini, tomater og makrel er i sæson, så du kan nok regne med at smage disse råvarer.”

Hos Møf bruger de mest danske råvarer med et twist af mellemøstlig smag med krydderier. Til fødselsdagen er der skræddersyet en vinmenu, hvor du får 4 glas for 340 kroner, og der vil både være hvid, rød og orange vin.

Møf anbefaler, at du booker bord. Er du vegetar eller veganer, er det intet problem, så længe du  melder det dagen før. Du kan få aftensmad fra klokken 17.30. Læs mere her.

 

Johanne Westh Sloth
Skribent. Jeg er vild med pasta i alle former, nyder sol-lune jordbær, og en iskaffe slubres så hurtigt, at jeg får brain freeze. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.