Foto: Pixabay.

Flyv til ginsmagning: Ginbar tilbyder flyvetur over Aarhus

Ginbaren Two Socks på Klostertorvet tilbyder nu en “flyvende” ginsmagning, hvor du ser Aarhus fra oven og smager på gin.

Hvad lyder bedre end en hyggelig ginsmagning med vennerne? Det skulle da lige være en flyvetur over Aarhus inden!

Dette kan blive en realitet, hvis du booker din ginsmagning hos ginbaren Two Socks. Ginbaren tilbyder nemlig nu en kombineret sightseeing fra luften og ginsmagning, som de passende kalder Flyvende Ginsmagning. Den unikke smagning er et nyt samarbejde med vandflyselskabet NORDIC Seaplanes.

Programmet for smagningen starter på en udvalgt dato klokken 19 ved vandflyveren, hvor der er velkomst og indtagelse af aftenens første glas, som er en vermouth ved navn La Madra. Herefter fortæller kaptajnen lidt om dét at flyve vandfly, hvorefter I flyver på sightseeing over byen.

Gin, tapas og firmahygge
Klokken 20.30 starter aftenens ginsmagning på Two Socks på Klostertorvet, og her skal du smage på tre rene gin, tre Gin & Tonics samt et tapasbræt med ost, charcuteri og brød. Efter smagningen er der desuden mulighed for at købe helflasker med 10% rabat.

Den eksklusive ginsmagning kan bookes individuelt eller som et virksomhedsevent og er ifølge arrangørerne oplagt til den årlige firmaudflugt eller det næste kundemøde.

Prisen på smagningen kan dog ikke forventes at ligne enhver anden ginsmagningen, og en Flyvende Ginsmagning koster 1.097 kroner per person. Til gengæld får du en unik sightseeingtur over Aarhus med i købet!

Lyder det som noget for dig? Så kan du læse mere om Flyvende Ginsmagning her.