Klassisk Aarhus-restaurant får ros af madguiden White Guide.
Restaurant Royal på hotellet af samme navn i Aarhus har for nylig fået ny køkkenchef i form af Jack Cramer, der tidligere har styret gryderne på Brøndums Hotel i Skagen. Nu har anmelderne fra madguiden White Guide været forbi for at teste restauranten, og de har stor ros til over for Jack og Co.
“Det klassiske er langt fra ordinært, men udføres med fokus på sublime råvarer i både kendte og nye kombinationer […] Vi sidder til tider lidt længe med tomme glas og tallerkener, men det rokker ikke ved helhedsindtrykket: Royal holder sig til sit koncept og gør det godt og gedigent både i køkkenet og ude ved bordene,” lyder vurderingen i anmeldelsen.
Restauranten får vurderingen “meget god klasse” af White Guide. Anmelderne satte blandt andet tænderne i misosuppe med fermenteret rogn, parfait på foie gras, kniv- og kammuslinger med æblesorbet og rosastegt duebryst med confiteret duelår og klassiske snegle med persillepesto.
Læs hele anmeldelsen her.