Fiskerestauranten Anker har fået en god start på Fiskerivej.

Tilbage i marts slog Restaurant Anker dørene op for første gang på Fiskerivej 12 i Aarhus, hvorfra de har serveret fiske- og kødretter til gæsterne. Medejer Martin Schultz har været glad for den gode modtagelse.

”Det er gået rigtig godt, og vi har fået mange søde gæster forbi. De har givet os en masse konstruktiv kritik, og vi har skruet lidt på tingene. Vi føler os klar til foråret og glæder os til, at der kommer mange flere gæster,” siger han.

Fisk med stor succes
Med placeringen på havnefronten har Restaurant Anker stor fokus på fiskeretter, men brasseriet har også haft andre kødretter på menuen.

”Vi har solgt rigtig meget fisk, så vi er blevet taget godt imod af aarhusianerne. Vi vil gerne være alsidige, men det er positivt, at der kommer så mange for at spise fisk,” siger Martin Schultz.

Restaurant Anker har åbent fra klokken 12 til 22 fra mandag til torsdag og fra klokken 12 til 24 fra fredag til søndag.