Find den bedste airfryer

Annonce
Har I overvejet at investere i en airfryer, eller har du for nylig hørt om konceptet for første gang? Airfryers er ikke et helt nyt koncept længere, men det er alligevel noget, det ikke er alle, der har i arsenalet af køkkenredskaber. For mange er det dog noget, der lige så stille vinder indpas og bliver en del af flere og flere køkkenskabe – og det med rette. I kan se et udvalg af airfryers på Forbrugsguiden.dk.

Hvis du ikke altid orker at skulle have tænkt ovnen, hver gang du skal lave mad, og du i mange tilfælde også gerne vil have mere sunde løsninger, end du nogle gange ender med at gå med, kan airfryeren være det, der kan vise sig at give dig de løsninger, du søger. Hvis du tidligere har brugt tid på faktisk at lave friturestegte pommes frites i en pande eller gryde, kan du her opnå stort set samme resultat. Forskellen er blot, at du kun skal bruge et par dråber olie.

En airfryer fungerer rigtig godt, når I gerne vil tilberede noget relativt hurtigt. Det er bare med at få lagt tingene ned i den, og så vil den på magisk vis stå og arbejde, til maden er klar. Risikoen for, at du skulle ske at brænde noget på er stort set ikkeeksisterende, så det handler mest af alt bare om at blive bekendt med redskabet, så du kan bruge det.

Hvornår kan jeg bruge en airfryer?

Er du stadig ikke helt sikker på, hvornår det egentlig giver mening at bruge en airfryer? Grundlæggende set kan du bruge den, hver gang du ellers ville have brugt friture – om det så er til forårsruller eller pommes frites er sådan set op til dig, men du kan hurtigt og nemt lave de samme ting, blot med væsentligt nedsat forbrug af olie. Det er en genial løsning til dig, der har svært ved helt at sige farvel til den type af madvarer, men gerne vil skære lidt ned på fedtet.

Airfryers kommer i forskellige størrelser, og du vil naturligvis skulle overveje kapaciteten ud fra, hvor mange I er, der spiser med, og hvor store portioner, I venter at få brug for. Desuden er det en stor fordel at vælge en airfryer med nonstickbelægning, så I ved, at den er nem at rengøre – det gør i hvert fald arbejdet lidt mere overskueligt, når det er tid til opvask.