Foto: Pixabay.

Netflix & Chill: Fire film om mad, du skal streame lige nu

Du vil slappe på sofaen med en god film, men hvad skal du lige se? Vi serverer her fire bud på film på Netflix, der nok skal give dig lyst til at sætte tænderne i noget lækkert.

Eat Pray Love (2010)
Efter både en skilsmisse og et mislykket parforhold beslutter journalisten Liz (Julia Roberts) at finde sig selv på en rejse til henholdsvis Italien, Indien og Indonesien – og hendes tid i Rom viser sig at være smækfyldt med mundvandsfremkaldende pasta, pizza og gode glas rødvin.

Today’s Special (2009)
Kokken Samir må i kølvandet på sin fars sygdom overtage familiens indiske restaurant i Queens, New York, trods et ønske om at studere fransk kogekunst i Frankrig og Samirs begrænsede kendskab til det indiske køkken. Måske skal du have nummeret til din lokale indiske klar – just in case.

Chocolat (2000)
Da en singlemor og hendes datter åbner en chokoladebutik i en lille, fransk by, sætter det store dele af byen – særligt kirken – på den anden ende. Tip: Du får sandsynligvis en ustyrlig lyst til chokolade, så hav favoritvarianten inden for rækkevidde!

Barbecue (2017)
Dokumentarfilmen viser, hvordan fænomenet ”barbecue” – det at grille kød oven åben ild – bringer folk sammen i flere forskellige kulturer verden rundt. Det er altså lige til at blive sulten af, hvis du spørger os!

Oktober 2020

Optællingen er i gang

Tilmeld vores nyhedsbrev