Pixabay

Tapas og vin: Vinbar på Fredens Torv har lækkert tilbud i Festugen

Plan B på Fredens Torv 2 serverer tapas og et glas vin for 150 kroner fra mandag den 3. september til torsdag den 6. september i anledning af Festugen.

Aarhus forvandler sig snart til en summende by, når Festugen skydes i gang på torsdag den 31. august. I Aarhus er vi så heldige, at flere restauranter har et godt Festuge-tilbud. Plan B på Fredens Torv 2 er ingen undtagelse. De serverer nemlig en Festuge-tapas og et glas vin for 150 kroner. Vinen kan variere fra dag til dag, og du kan selv vælge, om du vil have rødvin eller hvidvin.

”Festugen er her endelig, og der kommer til at være gang i den. Men vi synes ikke, at alt behøver at være stor fest og ballade. Hos os skal det være muligt bare at komme helt afslappet og nyde et godt glas vin og tapas,” fortæller Filip Kokocovic, som er bestyrer hos Plan B.

Ramsløg og trøfler
Tapasplatten til Festugen byder på en grillemarineret skinke og en okse med fennikel og krydderurter, to oste, hvoraf den ene er en blanding af ged-, får- og komælk, og den anden er lavet på dansk komælk og ramsløg. Derudover er der en paté med trøfler, en hjemmelavet laksesalat på en rugbrødschips og en lille, grøn salat. Du får også en klassisk pintxos med artiskok, serranoskinke og sort oliven. Desuden vil der selvfølgelig være groft landbrød og aioli på platten.

Tilbuddet gælder fra mandag den 3. september til og med torsdag den 6. september under Festugen, og Plan B anbefaler, at du bestiller bord i forvejen. Du kan læse mere her.