Festligt: Tapas og champagnesmagning

Festligt: Tapas og champagnesmagning

af -
Foto: Pixabay

La Plage Deux i Aarhus og Vintage Champagne står bag en hyggelig aften med lækker tapas og en eksklusiv champagnesmagning.

Har du lyst til at forkæle dig selv og måske en god ven eller din kæreste, så er det nu du skal slå til. Champagne- og cocktailbaren La Plage Deux på Strandvejen 2 i Aarhus er gået sammen med eksperterne fra Vintage Champagne om at lave en skøn aften fyldt med lækkerier lørdag den 28. april.

“I løbet af aftenen vil vi smage på otte forskellige champagner, og ind i mellem vil jeg fortælle løst og fast om mit liv med Champagne, de forskellige distrikter og hvordan du smager. Du bliver ikke sat tilbage på skolebænken, og det bliver hyggeligt og afslappet,” fortæller Simon Dybdahl Østerborg, der er ejer af Vintage Champagne.

Champagnesmagningen foregår lørdag den 28. april fra klokken 18.00 til 22.00. Billetten koster 598 kroner og kan købes lige her. Skål i Champagne!

Sine Bak
Skribent, madelsker og kogebogsentusiast. De kulinariske spidskompetencer ligger i curries og pre-dinner drinks. Udfordrer dagligt smertetærsklen med stærk chilisauce, men er stadig ikke voksen nok til at drikke kaffe uden mælk (eller Baileys). Baggrund i sprog og litteratur og har skrevet speciale om mad som kulturarv.