Pixabay

Gratis brunch: Trøjborg inviterer til vejfest

Lørdag den 18. august står foreningen Sammen om Trøjborg klar med en vejfest med kagebagning, gratis brunch og en masse aktiviteter.

Gratis brunch, kagekonkurrence, hoppeborg og loppemarked. Lyder det som noget for dig? Så læs med her. Lørdag den 18. august kan du nemlig deltage i Trøjborgs vejfest.

Dagen starter klokken 10, hvor du får gratis brunch lavet af de frivillige fra Huset Trøjborg. Det vil være en traditionel brunch, hvor du blandt andet kan nyde scrambled eggs med cocktailpølser og tomater, pandekager med sirup og ristede nødder, rugbrød, brie med valnødder, frisk frugt og meget mere. Desuden kan du tilkøbe kaffe, te, juice og saft.

”Vi afholder arrangementet, fordi vi ønsker en fest, men også for at have fokus på ”Sammen om Trøjborg”. Vi ønsker at skabe fællesskaber for alle, som endnu ikke er i et,” fortæller Helle Ranglev, medarrangør af Trøjborg vejfest.

Trøjborgs bedste kage-bager
Har du flair for kage-bagning, kan du deltage i kagekonkurrencen. Fra klokken 12 til 14 kan du aflevere din lækre kage samt dit navn og telefonnummer på Huset Trøjborg i caféen på første sal. Så vil dommerne afgøre, hvem der skal have titlen som Trøjborgs bedste kage-bager og kåre vinderen omkring klokken 15.

Udover brunch og kagekonkurrence vil der være garagesalg, hoppeborg for de mindste, ”pimp din rollater” for de ældste, musik, lege og meget mere. Det er gratis at deltage, og du kan læse mere om arrangementet her.