Foto: Ferdinand

Anmelderrost restaurant lokker med frokostrabat

Den franskinspirerede Restaurant Ferdinand ved åen sænker prisen på en frokosttallerken med 33 procent i en begrænset periode.

En god frokost i byen behøver ikke koste flere hundrede kroner. Restaurant Ferdinand ved åen, der tidligere har scoret de maksimale seks stjerner i en anmeldelse i Aarhus Stiftstidende, sænker nu prisen på en frokosttallerken fra 165 til 110 kroner. Det sker i samarbejde med tilbudssitet SPOTdeal.

Tilbuddet gælder i en begrænset periode for frokosttallerkenen Kokkens Bræt, der består af tre mindre retter, som kokken udvælger ud fra restaurantens pallette af specialiteter.

Køb frokosttilbuddet her

FERDINAND_65

Fransk med et nordisk tvist
Restaurant Ferdinand har i mange år stået for opdaterede franske klassikere og nordiske retter, der gennem årene har høstet mange roser, stjerner, kokkehuer og hjerter. Senest har restauranten fået en anbefaling i Michelin-guiden 2016.

Frokosttallerkenen præges som de øvrige retter ifølge restauranten af en koncentreret, intens smag med masser af bid. Den gastronomiske stil passer til indretningen, der er en kombination af nordisk minimalisme og fransk brasserie, som på én og samme tid er elegant, afslappet og hyggeligt.

Restauranten ligger i stueetagen med god udsigt ud til gaden og åen, og hvis vejret er til det, er det oplagt at spise frokosten udenfor. Værdibeviset kan indløses mandag til lørdag mellem kl. 12-14 fra den 14. juni til og med den 16. august 2017.

Køb frokosttilbuddet her

Sponseret indhold