Foto: Restaurant ET

Fem Aarhus-restauranter nomineret til priser

RESTAURANT Fem aarhusianske restauranter er nomineret til priser i spiseguiden White Guide.

Restauranterne Koch, Domestic, ET, Malling Kro og Frederikshøj er netop blevet nomineret til priser i den nordiske guide White Guide 2016/17, der kommer på gaden den 23. maj.

Guiden hylder efter eget udsagn branchens skarpeste hoveder, dygtigste håndværkere og mest forførende helhedsoplevelser med 10 priser, der bliver givet på baggrund af restauranternes pointscore i guiden og en kritisk redaktionel vurdering.

Koch nomineret to gange
Den anmelderroste Restaurant Koch på Aarhus Havn er nomineret til prisen for Årets nye restaurant, mens Restaurant Domestic i Mejlgade er nomineret som Årets innovatør. Restaurant Koch er også nomineret i kategorien Årets vinkort, hvor Malling Kro syd for Aarhus desuden er nomineret.

Prisen for Årets serviceoplevelse kan ligeledes komme til Aarhus, idet Wassim Hallal og hans folk på Michelinrestauranten Frederikshøj er nomineret i denne kategori. Endelig er den franske Restaurant ET på Europaplads nomineret i kategorien Årets smæk for skillingen.

I år er 31 forskellige spisesteder nomineret til priser i White Guide 2016/17, og vinderne offentliggøres til en prisuddeling i Skuespilhuset i København den 23. maj. Se alle de nominerede her.