Onsdag den 17. januar åbnede det arabiske spisested Faour i lokalerne på Klostergade 32 – og her er der blandt andet fokus på falafler.
Er du vild med falafler? Så vil det nye arabiske spisested Faour, der onsdag den 17. januar rykkede ind i lokalerne på Klostergade 32, helt sikkert være noget for dig.
Her får du nemlig friske falafler lavet efter palæstinensiske traditioner, og det betyder, at din falafel bliver lavet med det samme, når du bestiller den, så den er så frisk som mulig. Det skriver Lokalavisen Aarhus.
Måske du allerede har smagt falaflerne, når indehaveren Mustafa Faour har serveret dem fra sin foodtruck hos Smag á la Gellerup, som han har været en del af siden 2016. Derudover var Faour også med til madfestivalen Street Food Festival CPH & Aarhus på Godsbanen i sommers, og her vandt falaflel-pitaen prisen for årets mest originale koncept.
Et dansk twist
Det arabiske køkken i Klostergade vil udover falafler lave retter med det arabiske fladbrød manakish, og så vil nogle af retterne bære præg af et twist af danske råvarer.
“Jeg vil sige, at det er et arabisk køkken, men der vil også være danske råvarer. Jeg har for eksempel en falafel, hvor der er rødbede i, så den er rød. Hvis jeg serverede den i Palæstina, så ville de nok ikke sige, at det er falafel,” fortæller Mustafa Faour til Lokalavisen Aarhus.
Udover mad vil du også kunne få arabisk te og kaffe samt yoghurtdrikken ayran.
Du kan læse mere om Faour her.