Foto: Aarhus Mad & Marked

Street food og jul: Så er der fællesspisning i Tivoli Friheden

Lørdag den 15. december inviterer Aarhus Mad & Marked til fællesspisning på Tivoli Frihedens tagterrasse.

Er du vild med julehygge og street food? Så kan du lørdag den 15. december komme til fællesspisning på Tivoli Frihedens tagterrasse, hvor der bliver dækket op til en hyggelig middag ved langbord.

”Jeg har en ting for fællesspisninger. Det giver et nærvær og et pusterum fra det stress og jag, som julen desværre også kan være for mange. For mig er julen en magisk tid, og det bliver den her fællesspisning også,” siger projektleder hos Aarhus Mad & Marked, Siri Olwen.

Fællesspisningen byder på en valgfri hovedret fra en af Aarhus Mad og Markeds mange madboder, dessert, snacks og varme drikke samt et musikalsk indslag fra den aarhusianske sangerinde Lihme. En billet til fællesspisningen giver desuden fri entré og turbånd til Tivoli Friheden fra klokken 13, så du kan nå at mærke den hyggelige julestemning i hele forlystelsesparken.

Fællesspisningen starter klokken 18.30, og prisen per person er 350 kroner. Lyder fællesspisningen som noget for dig, så skal du ikke vente for længe med at slå til, da der kun er 50 billetter. Du kan læse mere om arrangementet her.