Der er blandt andet brændenælde på menuen til Vild Smag Festivalens fællesspisning. Foto: Pixabay.

Kom til fællesspisning på Bispetorvet

Vild Smag Festival inviterer til fællesspisning lørdag den 29. april på Bispetorvet. 

Hvis du også synes, det er hyggeligt at spise god mad i godt selskab, så sæt kryds i kalenderen lørdag den 29. april klokken 17 til 19. Her er der nemlig fællesspisning på Bispetorvet i Aarhus C. Anledningen er minifestivalen Vild Smag Festival, der vil inspirere til vild mad og vilde råvarer.

Til aftenens arrangement serveres en vild velkomstdrink efterfulgt af en snack med brændenælde. Hovedretten består af lam med skvalderkål, kartofler med ramsløg samt salat med strandsennep, pyntet med tusindfryd. Er du vegetar, kan du vælge portobello-svampe i stedet for lammekød. Og har maven plads til mere, er der mulighed for efterfølgende at tilkøbe kaffe og kage.

Besøg også markedspladsen
Bag arrangementet står Aarhus Kommunes natur- og madprojekt Smag på Aarhus samt spisestedet Frederiksgade 42’s koncept Fællesspisning Aarhus. Det koster 100 kroner per mund at være med, og du kan enten købe billet på forhånd eller dukke op på dagen og håbe på en ledig plads.

Før fællesspisningen er der markedsplads på Bispetorvet fra klokken 10 til 16. Her vil der være madboder, workshops, informationsstande og smagsprøver, det hele relateret til mad med vilde råvarer.

Køb billet til fællesspisningen her.