Der er typisk amerikanske burgere på menuen hos Facefood Diner. Foto: Facefood Diner.

Nu åbner amerikansk burgerjoint på Nørré Alle

Facefood Diner slår dørene op på torsdag den 25. maj med gratis burgere til de første 100.

Måske du allerede har været forbi burgerjointen Facefood Diner på Nørré Alle, men nu er den officielle åbningsdato på plads: Torsdag den 25. maj klokken 12 er der The Grand Opening med gratis burgere til de første 100 gæster. Det skriver Facefood Diner på Facebook.

Allerede i april åbnede burgerjointen for smagstest af deres burgere, som ifølge ejer Gündüz Göktas er af den amerikanske variant.

“Det bliver typisk amerikanske burgere med hjemmelavede boller og kvalitetskød. Kvaliteten går vi meget op i. Og så er al vores frituremad oliefrit – det er sundere,” har ejer Gündüz Göktas tidligere udtalt til Smag Aarhus.

Tiltrækkende navn
Gündüz Göktas har mere end 15 års erfaring i restaurationsbranchen, blandt andet som indehaver af et pizzeria og en tyrkisk restaurant i Randers. Navnet Facefood Diner har han valgt, fordi det er ét, folk nemt kan huske.

“Alle kender Facebook, og navnet virker tiltrækkende,” har han tidligere fortalt.

En burger hos Facefood Diner koster 50 eller 55 kroner, tilbehør kan du få fra 10 til 22 kroner, mens en menu – burger, fritter og sodavand – står til 75 eller 80 kroner.