Foto: Simple Feast

Så er det nu: Få 20 procent rabat på Simple Feast

SPONSORERET: Lige nu kan du få 20 procents rabat på måltidsløsninger fra Simple Feast.

100 procent økologisk, over 80 procent plantebaseret og altid i sæson. Sådan lyder det fra måltidsleverandøren Simple Feast, der laver måltidsløsninger baseret på den nyeste forskning bag planterig kost. Lige nu lokker firmaet med 20 procent rabat.

“Hos Simple Feast slipper vi planternes kræfter og energi fri uden at gå på kompromis med smagen. Hvert eneste måltid er lavet med kærlighed fra vores kokke, der både har din smag og din sundhed på sinde og vi leverer direkte til din dør. Det fantastiske er, at planterne ikke kun er bedre for din krop, de er også bedre for vores klode,” lyder det fra Simple Feast.

 Få 20% rabat her med rabatkoden VELKOMMEN20

Klar til at spise på 10 minutter
Maden skal blot varmes op og er klar til at spise på 10 minutter. De leveres direkte til døren, og der er ingen konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Du får en opskrifts-app med i købet med masser af inspiration til velsmagende tilbehør.

Menuen skifter hver måned, du skal selv lave tilbehør som fx ris, pasta, brød eller salat. Hvert glas indeholder 730 ml, hvilket er nok til en lille familie eller et par.

Få 20% rabat her med rabatkoden VELKOMMEN20

Sponsoreret indlæg