Foto: La Cabra.

Euroman: 6 steder til kaffepause i Aarhus

Euroman og Eurowoman guider i Aarhus-magasin til seks kaffepause-spots i byen. 

Hvor går du hen for en kaffepause? Spørger du Euroman og Eurowoman, er der særligt seks steder, der er værd at lægge vejen forbi her i byen – og dem guider de to blade til i en artikel fra et nyt magasin, der skal hylde Aarhus.

Først og fremmest peger artiklen på Gravens populære La Cabra:

“Kafferisteri og bageri med prisvindende baristaer og bagerbrød – og kage til. Der er både kolbe, dryp og espresso. Og knitrende vinyl på grammofonen i de særdeles pausevenlige og lyse kaffestuer, hvor det er nemt at falde i staver,” står der i magasinet.

Kafferisteri i Klostergade
Også Gravens Café Drudenfuss og Le Coq samt Café Englen på Studsgade har fundet vej til magasinet.

Derudover er risteriet og kaffebaren Great Coffee et af de steder, Euroman og Eurowoman anbefaler, du besøger.

“Nok er kaffen den bedste i verden, men den ristes lokalt – lige her i Klostergade i Aarhus, hvor ejeren Søren nørder ned i mindste detalje og rister hver en bønne forskelligt, så du kan smage,
hvor den kommer fra,” skriver magasinet.

Kaffepause på Frederiksbjerg
Også Frederiksbjerg er repræsenteret på listen i form af Bülows Kaffebar, der ligger lige på hjørnet af Jægergårdsgade og Bülowsgade.

“Kaffesøstrene på Frederiksbjerg er ikke hurtige, for de ”ligger uden for stresszonen,” som der står på hjemmesiden. Og der skal være tid til snak. Så hvis du har travlt, skal du tage kaffen to go. Uanset hvad er den god, så drik den langsomt,” står der i artiklen.

Euroman og Eurowoman nævner i magasinet også en lang række andre steder, du kan spise og drikke i Aarhus. Du kan læse hele artiklen her.