Euroman: Her skal du spise i Aarhus

Euroman: Her skal du spise i Aarhus

af -
Foto: Restaurant Møf.

Euroman og Eurowoman guider i Aarhus-magasin til seks steder, du skal spise i byen.

Mangler du inspiration til næste kulinariske oplevelse, er der råd at hente hos Euroman og Eurowoman. I et nyt magasin, der hylder Aarhus, guider de to blade nemlig blandt andet til seks steder, du skal spise i byen.

På listen finder du først og fremmest Frederiksbjerg-restauranten og -delikatessen Sårt.

“Her er madlavning et håndværk, og der syltes, confiteres og fermenteres, så det er en sand lyst. Restauranten og delikatessen i Jægergårdsgade serverer økokød fra egen gård, bundgarnsfanget fisk og grøntsager fra venner og bekendte, og vinen er ren og saftig og kommer fra små bønder,” skriver magasinet blandt andet.

Åen og Vesterport
Kommer du forbi åen, er det Pondus og Restaurant ET, magasinet anbefaler, du aflægger et besøg, mens Vesterport er repræsenteret ved Restaurant Møf.

“Sagen er bøf på Møf ved Vesterport, hvor de, som navnet antyder, serverer rigtig god mad i mellemklassen,” lyder nogle af de ord, restauranten får med på vejen i artiklen.

Det fælles måltid
Hos Langhoff & Juul er det hygge og delemad, der er i fokus, når magasinet beskriver restauranten på Guldsmedegade:

“Måltidet er noget, man er fælles om på det økologiske spiseri i Guldsmedgade, der hylder hjemlig hygge, selv om du har valgt at spise ude. Her kommer maden på fad, så den kan deles ved langbordene, hvor du hellere end gerne må tale med sidemanden, for på Langhoff & Juul vil de gerne have, at gæsterne kommer hinanden ved,” står der blandt andet.

Enkelt og økologisk
Den sjette restaurant, der er på listen i Aarhus-magasinet, har hjemme på Frederiks Allé.

“Det er sådan set meget enkelt på Hærværk. Råvarerne er naturlige og sæsonbetonede, leverandørerne er lokale og bæredygtige, og maden er 90-100 % økologisk. Og så er den god,” skriver Euroman og Eurowoman.

Artiklen nævner derudover en lang række andre steder, du kan spise og drikke i Aarhus. Du kan læse hele artiklen her.

Louise Højmark
Redaktør. Uddannet cand.public. i analytisk journalistik. Svært begejstret for kaffe med mælk, gode morgenmadsplatter og langt de fleste kager.