Espresso House byder julen velkommen med sæsonens nye Créme Brûlée Latte, der smager af julens varme og sprøde toner.
Jul er lig med traditionelle smage og hyggelige stunder. At sidde indenfor i varmen med en god kop kaffe og kigge ud på mørket.
Hos Espresso House kan du pifte de mørke aftener op med en kop af den nye Créme Brûlée Latte i hånden. Nyd den let sprøde og brændte smagstone – som du kender den fra desserten.
Men selvom Créme Brûlée Latten er tiltænkt som en juledrik, så er det altså ikke de klassiske julesmage, som Anna Karin Thörne, der er Category and Innovation Manager Beverages hos Espresso House Group, gik efter, da hun udviklede Latten.
”Jeg ville kreere noget, som brød med det traditionelle, men som samtidig passer til julen og dens varme og sprøde smagstoner,” fortæller hun i en pressemeddelelse.
Nu’ det jul igen
Der er til gengæld en anden drik på menuen, der for alvor kalder på julen – og det er selvfølgelig den tilbagevendende favorit Jule Latten.
Med smag af kanel og kardemomme taler den til præcis de smage og aromaer, som du forbinder med julen.
Både Créme Brûlée Latten og Jule Latten kan også fås i en Islatte version.
Er du til en lidt stærkere kaffe, skal du vælge Cold Brew Creamy Christmas, som er lavet på koldbrygget espresso, smagt til med kanelsirup og toppet med fløde.
Læs også: Ny vegetarisk frokostbuffet hos Spiselauget
Til den søde tand
Ingen kaffepause er dog komplet uden julebagværk, der matcher juledrikkene. I år frister Espresso House den søde tand med lækkerier fra kædens eget bageri i Malmø.
Prøv for eksempel en Frosty Winther Bun med chaikrydderier eller en Candy Cane cheesecake med knust marengs på toppen.
Du kan også gå med en gingerbread muffin, en vegansk Rocky Road-brownie eller en safransnurre.
Safransnurren er en svensk juleklassiker, der er bagt på en surdej af safran og mandelmasse, og det er altså første gang, at den bliver solgt i de danske kaffebarer.