Foto: Restaurant Pondus.

Engelsk avis: Disse 6 steder skal du spise i Aarhus

Den engelske avis The Guardian udpeger seks spisesteder, du skal prøve i Aarhus.

De udenlandske medier står lige nu i kø for at skrive om Aarhus, og nu har den engelske avis The Guardian også været i smilets by. Journalisten James Clasper har lavet en omfattende guide til byen, hvor han naturligvis også præsenterer de gastronomiske muligheder. Og der er lige præcis seks spisesteder, du skal besøge, mener journalisten.

De seks steder er madmarkedet Aarhus Street Food, gourmetrestauranten Domestic på Mejlgade, neobistroen Hærværk på Frederiks Allé, den lille Pondus på Åboulevarden, spisestedet Sårt på Jægergårdsgade og den klassiske Restaurant Kohalen på havnen.

Så dansk som det bliver
Sidstnævnte, der måske kommer som en overraskelse på listen for nogle, er ifølge avisen “så dansk, som det bliver, og det bedste sted i byen for at prøve traditionelle retter som sild, smørrebrød og pariserbøf skyllet ned med øl og en snaps”.

På drikkesiden anbefaler den engelske journalist ølbaren Mig & Ølsnedkeren i Mejlgade, den prisvindende kaffebar La Cabra i Latinerkvarteret og champagnebaren La Plage Deux for enden af Jægergårdsgade.

Læs hele guiden her