Endnu en omgang burger nyt: Burger Shack deler 1000 gratis menuer ud

De nye ejere af Burger Shack har ikke tænkt sig at lade genåbningen af den omdiskuterede burgerkæde gå ubemærket hen.

Burger Shack-kæden er blevet opkøbt af den erfarne restaurationskæde DiningSix. I denne weekend genåbner restauranterne, og derfor bliver der udloddet 1.000 gratis burgermenuer fordelt i hele landet i løbet af den kommende åbningsweekend.

I sidste uge kom nyheden om, at de erfarne restauratørtalenter fra DiningSix har opkøbt den omstridte take away-kæde Burger Shack. De nye ejere tog lynhurtigt en beslutning om straks at lukke alle restauranter ned for at tømme ud i varelagre og gøre hovedrent. Således vil samtlige 10 restauranter stå klar og skinnende rene, når dørene igen kan åbnes for det burgerelskende publikum på fredag den 5. februar.

Læs også: Ny burger truck i byen: Du får en menu for kun 39 kroner hele weekenden

De 1.000 heldige vindere findes blandt alle, der bestiller en menu gennem Burger Shacks hjemmeside fredag til søndag i denne weekend d. 5.-7. februar.

For hver menu, du bestiller online, får du et lod i puljen og forøger dine vinderchancer. De heldige vindere findes ved lodtrækning mandag og vil herefter blive kontaktet med henblik på at få refunderet beløbet på den bestilte burgermenu.

Du kan læse mere om kampagnen på Burger Shacks hjemmeside.

Snasket take away

Se alle