Foto: Emmerys.

Har du besøgt den? Fremtidens Emmerys ligger i Åbyhøj

Bageriet og caféen Emmerys’ nye butik på Silkeborgvej viser fremtidens Emmerys. 

Har du været forbi bageriet Emmerys‘ nye butik på Silkeborgvej 226 i Åbyhøj? Hvis ja, så har du set ind i fremtiden: Bageriet her viser nemlig, hvordan fremtidige Emmerys-butikker skal se ud. Det skriver Lokalavisen Aarhus.

“Udgangspunktet er, at det skal være hyggeligt at komme hos os. I dag består vores butikker af meget glas, og de har et hårdt udtryk. Det bliver nu afløst af træ og varme farver i et mere nordisk design,” siger Emmerys administrerende direktør Kim Trier Meyer til avisen.

Bæredygtighed i indretningen
Emmerys-butikken på Silkeborgvej er ifølge Lokalavisen Aarhus indrettet i tæt samarbejde med den aarhusianske designer Charlotte Holm Schau, som er indretningsanvarlig hos kæden.

Bageriet og caféen i Åbyhøj er indrettet med udgangspunkt i, at kunderne gerne skal blive siddende længe. Derfor er der blandt andet et loungeområde med plads til barnevogne, ligesom der er stik og fri Wi-Fi til dem, der gerne vil arbejde på stedet. Det skriver Lokalavisen Aarhus.

Ifølge avisen skal Emmerys vision om økologi og bæredygtighed desuden fremadrettet afspejle sig i også butikkernes fysiske indretning, for eksempel i form af møbler, som Emmerys selv designer og så vidt muligt producerer i Danmark.

Emmerys-kæden består i dag af 31 butikker, hvoraf seks ligger i Aarhus.