Foto. Tangsafari hos Nordisk Tang

Black Friday: Få 25 procent rabat på lækre gourmet-oplevelser

SPONSORERET: I anledning af Black Friday fredag den 24. november sænker oplevelsesportalen DuGlemmerDetAldrig.dk priserne på alle oplevelser med 25 procent. 

Fredag den 24. november er det Black Friday – dagen, hvor du kan spare masser af penge på supertilbud fra mange virksomheder.

Her kan du score en billig smartphone eller vaskemaskine – men du kan også vælge at bruge dine penge på oplevelser, der skaber minder, hvis levetid er meget længere end en ny mobil.

Er du mest til den sidstnævnte mulighed, er der heldigvis godt nyt! Oplevelsesportalen DuGlemmerDetAldrig.dk sænker nemlig prisen på alle oplevelserne med hele 25 procent til Black Friday – og vi har fundet de lækreste mad-oplevelser frem til dig her:

Ginsmagning på Njord Gin Distillery
Njord Gin holder til på Sydhavnen Aarhus og er den første ginproducent i Danmark. Her bliver der fremstillet håndlavet gin, der tager udgangspunkt i de lækre råvarer, den danske natur byder på. Smagningen koster 299 kroner til Black Friday og indebærer blandt andet en velkomstdrink og rundvisning, hvorefter du vil smage på 4-5 forskellige gins. Lækkert!

Køb oplevelses-tilbuddet her 

Madkursus hos Timm Vladimirs Køkken
Madkurset “Den lille madkemiker” er et populært madkursus, hvor du kan prøve kræfter med molekylær-gastronomi. Her vil du arbejde med blandt andet flydende nitrogen, eksperimentere med gelétering og forskellige temperaturer og teksturer i maden. Kurset bliver afholdt på Timm Vlademirs Køkken på Fiskerivej 2 ved Nordhavnen og koster 859 kroner til Black Friday.

Køb oplevelses-tilbuddet her

Foto: Ginsmagning hos Njord
Foto: Ginsmagning hos Njord Gin Distillery


Vildmarksgourmet i Mols Bjerge
På denne oplevelse skal du først ud på en tre kilometers sanketur i Nationalparken Mols Bjerge, hvor du samler spiselige planter, der senere skal bruges i en fire-retters menu, som du skal være med til at tilberede over bål. Udover viden om og en smag på den danske natur får du også vin ad libitum og en øl eller sodavand under tilberedningen. Det koster 506 kroner til Black Friday.

Køb oplevelses-tilbuddet her

Grøntsagskursus hos Birks Køkken
Traditionelle konserveringsmetoder som fermentering og syltning er det nye sort! Her har du muligheden for at komme med på et fem-timers kursus, hvor du udover massere af grundteknikker blandt andet lærer at forvandle krydderurter til sukker og lave en surdej på æbler! Kurset afholdes på Sydhavnsgade 7 i Aarhus, og det koster 596 kroner til Black Friday.

Køb oplevelses-tilbuddet her

Tangsafari hos Nordisk tang
Tangnørderne ynder at kalde det for både “havets grøntsager” og “bæredygtigt superfood”. Tang er supermoderne at bruge i madlavningen, og nu har du muligheden for at blive klogere på det. For 206 kroner kan du komme med på 3-5 timers tangsafari i Grenaa, hvor du bagefter får hjælp til at lave en lille tangret og desuden får en masse tang med dig hjem.

Køb oplevelses-tilbuddet her

Foto: Vildmarksgourmet i Mols Bjerge
Foto: Vildmarksgourmet i Mols Bjerge


Fra jord til bord hos Restaurant Moment
Med denne oplevelse skal du blot læne dig tilbage i sædet, og nyde en aften med bæredygtig forkælelse, når du for 524 kroner skal nyde hele 11 serveringer hos Restaurant Moment i Rønde nord for Aarhus. Inden maden bliver serveret bliver du vist rundt på restauranten, der forener bæredygtighed, æstetik og gastronomi i en bygning, der er opført for at teste hele tre nye bæredygtige teknologier.

Køb oplevelses-tilbuddet her

Into the wild med Gourmensch
Skulle det være noget med fire timers madlavning i det fri? Outdoor teamcooking-firmaet Gourmensch sørger for en oplevelse ud over det sædvanlige, når du skal lære at partere et dyr og tilberede fem-seks forskellige retter over bål herefter. Du bliver derudover også introduceret til bålteknikker og tilberedningsmetoder, og det koster 899 kroner at blive dette minde rigere.

Køb oplevelses-tilbuddet her

Alle oplevelses-køb har en gyldighed på to år, og du kan altid bytte oplevelsen til en anden slags oplevelse, hvis du skifter mening i de to år. Og så gælder returretten i anledning af Black Friday og julen helt indtil den 31. januar 2018 – så du kan roligt købe en oplevelse i julegave!